lipencjusz76 14.08.15, 08:32 Witam Mam jechać z synem 7 lat w okolice Zakopanego od niedzieli. Pogodę zapowiadają średnią. Jechać nie jechać. Młody napalił się na chodzenie po górach. I sama nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaniula Re: Tatry 16.08.15, 12:32 Pewnie, że jechać. zapewne złapiecie troszkę pogody, żeby pochodzić. Właśnie wróciłam z Białki i jestem w szoku ile atrakcji jest w okolicach Zakopanego. Kolejki na Kasprowy i na Gubałówkę, Zalew Czorsztyński z elektorownią, nad Zalewem plaże z wypożyczalniami sprzętu wodnego, rejsami statkiem. Termy, spływ Dunajcem, Rabkoland. Polecam plac zabaw na Kotelnicy w hotelu Bania- zabawy na cały dzień (nie polecam tamtejszych term). Byliśmy 8 noclegów i czasu nam nie starczyło, a gorąca pogoda była niestety przeszkodą- było za ciepło na wędrówki, popołudniami szukaliśmy chłodu i byliśmy wyłączeni z życia. Modliłam się o chłód. Odpowiedz Link Zgłoś
yen20 Re: Tatry 17.08.15, 11:18 Pogoda w górach jest zmienna, a prognozy pogody, zwłaszcza te długoterminowe nie są miarodajne. Warto jechać, bo lato mamy krótkie, a chęci dzieci do aktywnego wypoczynku nie należy zniechęcać. Od siebie mogę polecić sprawdzone noclegi Zakopane centrum. Udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś