koleandra Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 22.09.04, 17:17 Zakopane, Murzasichle... w ogóle góry i jeszcze raz góry... Odpowiedz Link Zgłoś
grajka11 Re: Zawoja (Beskid Żywiecki) 23.09.04, 13:19 Bajulcia spędzałaś wakacje w moich stronach. Mam widok z okana na Szyndzielnię. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
maugerka Włochy, Lido Adriano 23.09.04, 13:35 Mieliśmy wynajęty domek willowy. Miejscowość sympatyczna, choć podobno o wiele większa jest Marina di Ravenna. Aha! Zapomniałam dopisać, że są to właśnie okolice Ravenny. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 23.09.04, 20:45 jeśli słuchacie trójki, to był taki konkurs ...pozdrowienia z wakacji i tam jako reklama był powtarzany taki tekst.... pozdrowienia z wakacji z marzeń, bo znów marze ,ze pojade na wakacje..... to był mój sms-es i właśnie niestety od kilku lat tylko palcem po mapie (( Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Porodowka - Krakow 24.09.04, 13:14 Polecam wszystkim, glownie mamom "na wylocie". )) Odpowiedz Link Zgłoś
gogo0674 Sarbiowo koło Mielna 24.09.04, 20:12 ośrodek wczasów rodzinnych Florian Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: GDZIE byłam na WAKACJACH - ranking 24.09.04, 23:49 Chłapowo w lipcu- okropna pogoda. A za kilka dni jedziemy do Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
slowiczek2 Węgry - Balatonfured 30.09.04, 20:55 tylko szkoda że tak krótko...... Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Chorwacja!!!-Sparadici-Dubrownik 18.10.04, 12:30 My najpierw byliśmy około tyg w Sparadici, niedaleko Sibenika-absotlutna cisza spokój, nawet knajpy nie ma. A potem przemieściliśmy się aż po Dubrownik, tam też tydzien, a potem znowu Sparadici. Wracamy za rok i już nie możemy się doczekać)) pozdrawiam, Paulina mama Wiktorka Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Baska Voda - Chorwacja 07.11.04, 08:50 cudowne miejsce, śliczna pogoda. Na przyszłe wakacje nie damy rady tam pojechac ale juz nie moge sie doczekac kolejnych )))) Mieszkaliśmy w wynajetym apartamencie, własne wyzywienie (hihi głównie knajpki) pozdrawiam, eliza Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Kopalino - mala dziura nad baltykiem 07.11.04, 19:07 jak w temacie wynajelismy wraz ze znajomymi domek letniskowy 1500 m dzialka waruki bardzo dobrze tylko pogoda nie dopisala ale z kwatery jestesmy b. zadowoleni i w przyszlym roku tez z pewnoscia tam pojedziemy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jowa3 Re: Wyspa RAB-Chorwacja 14.11.04, 13:16 Wyspa RAB. Idealne miejsce dla rodziców z dziećmi, piaszczyste plaże, place zabaw, jest co pozwiedzać, urocze miasto RAB, naprawdę wypoczęliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaromek Re: ŚWINOUJŚCIE- ranking 10.01.05, 18:18 hotel z windą bo Michałek miał 4 m-ce, a nam nie chciało się dźwigać wózka po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś