ewik74
05.01.16, 10:35
Przeglądałam stare wątki ale chciałabym coś więcej jeszcze usłyszeć więc zakładam nowy post.
Chcemy jechać na wakacje tym razem gdzieś nad jezioro. Musi być tam możliwość jazdy na rowerach (ścieżki rowerowe ale nie trudne bo będzie mniejsze dziecko - żeby dało radę np. płaskie tereny).
Dzieci w wieku 12 i 6 lat - chcę żeby miały towarzystwo do zabawy. Hotel vel ośrodek najlepiej z basenem wewnętrznym bo pogoda może być różna, plac zabaw, może jakaś sala z małpim gajem, plaża strzeżona i wyżywienie (ewentualnie mozliwość zjedzenia czegoś w bliskiej okolicy). Fajnie żeby była mozliwość wynajęcia studia (2 osobne pokoje połączone) żeby starsi i młodsi spali osobno albo domek (jeśli będzie to ośrodek z domkami). Nie wiem czy to ma znaczenie ale chcemy jechać na około2 tygodnie, może ciut dłużej - zależy czy mają jakieś turnusy czy nie.
I teraz tak: Zawiaty odpadają bo cenowo wychodzi kiepsko (licza nam oba dzieciaki jak za dorosłych!! i wychodzi cenowo jak wyprawa samolotem do Grecji z all do hotelu 4* !!!).