us28 14.03.05, 16:23 witam moze macie jakies ciekawe miejsca w Polsce za wyjazd z 10 miesieczniakiem. Poprosze namiary. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada.antonik Bukowina Tatrzańska 23.03.05, 13:47 Zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej. Pensjonat "Ryś": pensjonatrys@tlen.pl lub ada.antonik@op.pl, tel: (18) 2078178 lub 503593546. Pokoje z łazienkami, bilard, śliczne widoki z okien, super miejsce na spacerki z dzieckiem lub romantyczne wyjścia, kawiarnia, sklep obok pensjonatu, karczma zaraz u sąsiadów, przystanek PKS w bezpośrednim sąsiedztwie, pyszne jrdzonko, rodzinna atmosfera. Zapraszam! Tanio! UWAGA!!! SĄ JESZCZE MIEJSCA NA WIELKANOĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Długi weekend majowy 23.03.05, 14:25 Drugi długi weekend majowy planujemy spędzić w ponoć romantycznej Polanicy! Mam nadzieję na pozwiedzanie całej pięknej Kotliny Kłodzkiej! Już nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
madusiakr Re: Długi weekend majowy 29.03.05, 12:36 A gdzie w Polanicy?Bardzo mnie tam ciagnie, mam wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa stamtad, ale nie było mnie tam z ponad 15 lat...nawet nie pamietam nazwy ośrodka do którego jeździłam, nie wiem czy jeszcze jest. Moze cos ktos poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Do madusiakr 29.03.05, 21:55 Witaj, Od dwóch lat zmiękczam męża na okoliczność wakacji w Polanicy, sama nie bardzo chciałam jechać z małym dzieckiem bo z Warszawy to trochę daleko. I od dwóch lat z różną intensywnością "przyglądam się" Polanicy . I powiem, że "Polanica mnie zachwyca" ale baza noclegowa jakoś niekoniecznie. Biuro Informacji Turystycznej słabiutkie, ośrodki i pensjonaty niezbyt interesujące. Ostatecznie wybraliśmy polecaną na tym forum kwaterę prywatną niedaleko Parku Zdrojowego. Odpowiedz Link Zgłoś