Dodaj do ulubionych

SIANOŻĘTY

11.04.05, 17:53
Bardzo proszę o opis miejscowości oraz o Wasze opinie.
Chciałabym tam pojechać na wakacje, a nie chcę ryzykować w ciemno jadąc z
dzieckiem.

A może był ktoś w ośrodku "Proszeczek"?
Obserwuj wątek
    • agata_to_ja Re: SIANOŻĘTY 13.04.05, 16:57
      Miła, cicha miejscowość. Byłam tam w czerwcu, podobno w sezonie jest więcej
      ludzi. Dość ładna plaża, niezbyt dużo sklepów, ale wystarczająco.
      W sumie bez rewelacji, ale może być. Tego ośrodka akurat nie kojarzę. Byłam w
      Zedanie, byłam dość zadowlona. Najładniej jest w Bursztynie.
      Pozdrawiam
      agata
    • sonnika Re: SIANOŻĘTY 13.04.05, 17:48
      Sianożęty, o które pytasz to w zasadzie wioska i jak dla mnie nie ma tam co
      robić. Dobre dla lubiących wielogodzinne wylegiwanie sie na plaży. Dla bardziej
      aktywnych nie ma tam co robić. Z nudów można trafić wprost do św. Piotra wink Po
      dwoch dniach pobytu mialam dość. W sezonie może być tłok. Jak polecam Stegne.
      Jastarnia i Jurata. Popularne i czesto odwiedzane ale warte odwiedzenia. Z
      mniejszych miejscowości Karwia albo Dębno. Powodzenia w szukaniu!
    • easia Re: SIANOŻĘTY 22.04.05, 13:26
      A ja lubię Sianożęty. To rzeczywiście malutka mieścina ciągnąca się w zasadzie
      wzdłuz jednej ulicy. Większość ośrodków leży przy samej plaży. Plaża ładna i
      dość szeroka. Proszeczek trochę kojarzę (to chyba jakieś domki), ale nic na ten
      temat nie mogę powiedzieć.To prawda, że atrakcji tam nie za wiele, ale w
      sąsiadującym Ustroniu Morskim (1 km) są juz tłumy i wakacyjnych atrakcji całe
      mnóstwo (wesołe miasteczko, pełno knajpek, "placów zabaw"). Jeśli wybierasz się
      samochodem, możecie zajrzeć do Kołobrzegu (13 km) na rejs statkiem czy
      wodolotem na Borholm.
      Polecam
      • sizi1 Re: SIANOŻĘTY 25.04.05, 08:59
        W ubiegłym roku w Sianożętach nie było już prawie plaży.........a ludzi z roku
        na rok coraz więcej. Kocham Sianożęty ale z dzieckiem jeździmy tam gdzie jest
        plaża szeroka i nie trzegba biec rano, zeby zajac miejsce....A tak było dwa
        lata temu i trzy lata temu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka