ingga 11.04.05, 17:53 Bardzo proszę o opis miejscowości oraz o Wasze opinie. Chciałabym tam pojechać na wakacje, a nie chcę ryzykować w ciemno jadąc z dzieckiem. A może był ktoś w ośrodku "Proszeczek"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_to_ja Re: SIANOŻĘTY 13.04.05, 16:57 Miła, cicha miejscowość. Byłam tam w czerwcu, podobno w sezonie jest więcej ludzi. Dość ładna plaża, niezbyt dużo sklepów, ale wystarczająco. W sumie bez rewelacji, ale może być. Tego ośrodka akurat nie kojarzę. Byłam w Zedanie, byłam dość zadowlona. Najładniej jest w Bursztynie. Pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
sonnika Re: SIANOŻĘTY 13.04.05, 17:48 Sianożęty, o które pytasz to w zasadzie wioska i jak dla mnie nie ma tam co robić. Dobre dla lubiących wielogodzinne wylegiwanie sie na plaży. Dla bardziej aktywnych nie ma tam co robić. Z nudów można trafić wprost do św. Piotra Po dwoch dniach pobytu mialam dość. W sezonie może być tłok. Jak polecam Stegne. Jastarnia i Jurata. Popularne i czesto odwiedzane ale warte odwiedzenia. Z mniejszych miejscowości Karwia albo Dębno. Powodzenia w szukaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
easia Re: SIANOŻĘTY 22.04.05, 13:26 A ja lubię Sianożęty. To rzeczywiście malutka mieścina ciągnąca się w zasadzie wzdłuz jednej ulicy. Większość ośrodków leży przy samej plaży. Plaża ładna i dość szeroka. Proszeczek trochę kojarzę (to chyba jakieś domki), ale nic na ten temat nie mogę powiedzieć.To prawda, że atrakcji tam nie za wiele, ale w sąsiadującym Ustroniu Morskim (1 km) są juz tłumy i wakacyjnych atrakcji całe mnóstwo (wesołe miasteczko, pełno knajpek, "placów zabaw"). Jeśli wybierasz się samochodem, możecie zajrzeć do Kołobrzegu (13 km) na rejs statkiem czy wodolotem na Borholm. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: SIANOŻĘTY 25.04.05, 08:59 W ubiegłym roku w Sianożętach nie było już prawie plaży.........a ludzi z roku na rok coraz więcej. Kocham Sianożęty ale z dzieckiem jeździmy tam gdzie jest plaża szeroka i nie trzegba biec rano, zeby zajac miejsce....A tak było dwa lata temu i trzy lata temu.... Odpowiedz Link Zgłoś