Dodaj do ulubionych

DW CARO KRYNICA MORSKA

21.04.05, 14:59
Czy ktoś był i może cos powiedzieć na temat w/w DW?
Obserwuj wątek
    • kortis Re: DW CARO KRYNICA MORSKA 22.04.05, 14:06
      podciągam
      • grazbed Re: DW CARO KRYNICA MORSKA 22.04.05, 14:52
        Ja mogę tylko powiedzieć, że ul.Żołnierzy jest trochę na uboczu, co może być i
        wadą i zaletą. Jedyna bliska atrakcja to Latarnia Morska. Do reszty trzeba
        dojść, jeśli masz dziecko chętnie chodzące to OK. Większość atrakcji dla
        dzieci jest przy ul. Gdańskiej na wysokości portu, na scenie na plaży przy ul.
        Teleekspresu(d.Robotników)i przy deptaku ul.Przyjaźni.
    • imp9 Re: DW CARO KRYNICA MORSKA 23.04.05, 15:04
      Do Krynicy jeżdże odkąd urodziło mi się pierwsze dziecko (ma obecnie 5 lat).Co
      roku mieszkamy w innym miejscu i co rok jest fajniej. Trzy lata temu
      mieszkaliśmy w DW Zefir, który mieści się również przy ulicy Żołnierzy. Idąc
      nad morze mijaliśmy m.inn Caro. Nie wiem jak jest w śrobku, ale okolica ok.
      Jest rzeczywiście położona z boku ale bez przesady. Zresztą zależy co dla kogo
      jest "z boku". No bo przy głównej ulicy to nie jest ale my wówczas z dwuletnią
      niunią nie mieliśmy problemy żeby dojść do morza (naprawdę niedaleko), latarni,
      sklepu, molo. Krynica jest zresztą na tyle specyficzna, że każde miejsce jest
      dobre. Jest obok las i naprawde do tych "atrakcji" jest niedaleko.

hej

imp
    • kortis Re: DW CARO KRYNICA MORSKA 25.04.05, 12:50
      Bardzo dziekuję- jadę z osmiomiesięczniakiem i chyba jeszcze w tym roku nie
      będzie korzystał z takich atrakcji. Z mapy zorientowałam się , że CARO lezy na
      uboczu ale to mi zupełnie nie przeszkadza, powiem, że uznałam to za zaletę , i
      to że blisko morza. Ciekawa jestem jak jest w środku, jak jest ten dom
      zorgaznozowany, no i jakie usługi oferują.
      • renatas4 Re: DW CARO KRYNICA MORSKA 27.04.05, 14:28
        Cztery albo pięć lat temy bylismy w ośrodku Caro. Moim zdaniem jest dość dobrze
        położony w fajnej okolicy. Warunki w śroku były średnie, oczywiście czysto, ale
        wyposażenie trochę niezbyt ładne, nie wiem jak jest teraz. Korzystaliśmy ze
        śniadań - bufet szwedzki, były dość dobre. Lepsze warunki są w Murenie i
        Continentalu, ale tam jest chyba drożej. Sprawdź cztery pory roku - dosyć fajny
        ośrodek (nowy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka