nikita0 15.06.05, 22:30 Chciałabym jechać na takie z synkiem, polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivka2 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 08:06 Podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
platerka Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 09:56 Ja znam 3 miejsca gdzie widziałam rodziców z dziećmi. Najbliżej jest (nie wiem tylko czy poprawnie napiszę nazwy) Borievka Oravice (dośc mały kompleks, 2 baseny, ale połozony w górach, dosc przytulnie i kameralnie, warunki średnie)- ok. 15 km od granicy, Tatralandia - duży, nowy kompleks ciepłych basenów, warunki bdb. ok 40 km. od granicy i Basenova - bardzo duży kompleks basenów też dosc ładnie - ok 80 km od granicy. Wszystko to liczone od przejścia w Łysej Polanie jadąc od Zakopca. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 do: platerka 16.06.05, 15:54 A możesz mi powiedzieć jak mniej więcej kształtują się ceny w Tatralandii i Basenovej? np. za nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
ikw1 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 20:15 byłam w tatralandi w kwietniu w 7 mc - super ceny coś ok 30 pln za 4 godziny ale są zniżki zajrzyj na www.tatralandia.sk i Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 21:29 A gdzie i za ile nocowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
platerka Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 23:49 Niestety jesli chodzi o ceny nic nie pamietam, bo byłam tam w zeszłym roku w marcu, jak jeszcze nie byłam w ciaży. My jeździliśmy na Słowację na narty, wiec miszkaliśmy zawsze w Zubercu, a na baseny dojeżdżalismy. Więc chyba za bardzo nie pomogę. Ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś