Dodaj do ulubionych

Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9mc?

15.06.05, 22:30
Chciałabym jechać na takie z synkiem, polecicie coś?
Obserwuj wątek
    • ivka2 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 08:06
      Podciągam
    • platerka Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 09:56
      Ja znam 3 miejsca gdzie widziałam rodziców z dziećmi. Najbliżej jest (nie wiem
      tylko czy poprawnie napiszę nazwy) Borievka Oravice (dośc mały kompleks, 2
      baseny, ale połozony w górach, dosc przytulnie i kameralnie, warunki średnie)-
      ok. 15 km od granicy, Tatralandia - duży, nowy kompleks ciepłych basenów,
      warunki bdb. ok 40 km. od granicy i Basenova - bardzo duży kompleks basenów też
      dosc ładnie - ok 80 km od granicy. Wszystko to liczone od przejścia w Łysej
      Polanie jadąc od Zakopca.
      • nikita0 do: platerka 16.06.05, 15:54
        A możesz mi powiedzieć jak mniej więcej kształtują się ceny w Tatralandii i
        Basenovej? np. za nocleg?
    • ikw1 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 20:15
      byłam w tatralandi w kwietniu w 7 mc - super ceny coś ok 30 pln za 4 godziny
      ale są zniżki zajrzyj na www.tatralandia.sk
      i
      • nikita0 Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 21:29
        A gdzie i za ile nocowałaś?
    • platerka Re: Gdzie jechać na ciepłe źródła w Słowacji z 9m 16.06.05, 23:49
      Niestety jesli chodzi o ceny nic nie pamietam, bo byłam tam w zeszłym roku w
      marcu, jak jeszcze nie byłam w ciaży. My jeździliśmy na Słowację na narty, wiec
      miszkaliśmy zawsze w Zubercu, a na baseny dojeżdżalismy. Więc chyba za bardzo
      nie pomogę. sad Ale pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka