Dodaj do ulubionych

która była we Władysławowie

22.07.05, 19:01
wybieram sie do Władysławowa czy moze mi ktos powiedziec jak tam jest czy
warto tam jechac z dzieckiem a moze znacie jakies kwatery
Obserwuj wątek
    • mamajakuba Re: która była we Władysławowie 22.07.05, 20:42
      Witam,
      byłam w Chłapowie ("rzut beretem" do Władysławowa).Władysławowo to typowa turystyczna miejscowość. Na głównych uliczkach tłumy spacerowiczów, kramy z jedzeniem i róznymi "atrakcjami". Powiem szczerze, że nie chciałabym mieszkać w centrum zwłaszcza z dzieckiem. Raz, że ruch do pózna w nocy, a po drugie te kramy i kramiki to straszne pokusy dla dzieci. Nie wiem w jakim wieku jest Twój maluch. Plaża też bardziej zatłoczona niż w Chłapowie. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem
    • 19amatata02 Re: która była we Władysławowie 22.07.05, 21:17
      dziekuje
      • gochamasl Re: która była we Władysławowie 22.07.05, 22:33
        hej
        a gdzie mieszkalas w tym chlapowie?
        czy jak pojade w ciemno to znajde jakies lokum?
        a jak z odplatnoscia za dziecko?do 4 lat
        • mamajakuba Re: która była we Władysławowie 22.07.05, 22:47
          Mieszkałam w Maszopie (wystarczy wrzucić w google Maszop), byłam na początku lipca i było bardzo dużo wolnych pokoi, nie na kwaterze w której mieszkaliśmy ale w okolicznych domach. Nie wiem jak jest w tej chwili bo sezon w pełni. Co do odpłatności to za pięciolatka płaciłam połowę stawki.
          • gochamasl Re: która była we Władysławowie 24.07.05, 11:51
            czy tam jast spokojnie-duzo ludzi?, mozna gdzies tanio zjesc? a czy wozkiem-
            parasolka da sie jezdzic? no i na plaze?
            • mamajakuba Re: która była we Władysławowie 24.07.05, 12:06
              wszystko zależy w jakiej części mieszkasz. Przy tej głównej ukicy z kocimi łbami (nie pamietam nazwy) jest duży ruch bo to trasa przelotowa. W bocznych jest o wiele spokojniej. Co do zejścia na plażę to nie schodziłam schodami bo bliżej miałam do wąwozu. Drogę wąwozem opisałam w poście o Chłapowie. Czy tanio można zjeść?? To zależy co dla kogo tanio. Dużo jest barów, barków (zestaw obiadowy 10zł), mozna jeść we Władysławowie. Nastawiałam sie na ryby ale jadłam trzy razy i nie trafiłam na dobrze przyrządzone. Parasolką po Chłapowie spokojnie pojeżdzisz, gorzej z jazda na plażę ale widziałam, że ludzie jakoś sobie radzili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka