Dodaj do ulubionych

Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, tuż!

25.07.05, 15:17
Interesuje mnie wszystko co w sarbinowie i okolicach, jaka plaża, jakie
atrakcje dla malucha, jakie są wasze wrażenia i co można robić w razie
niepogody. Interesuje mnie zwłaszcza ośrodek Sophia Bryza. Podzielcie się
wrażeniami, liczę na was, bo wyjeżdżam już w piątek

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, 26.07.05, 07:56
      samego osrodka nie znam ale miejscowośc owszem,bylismy w Sarbinowie dwa
      razy,ostatni raz w maju tego roku,miejscowość idelana dla rodzin ,na plazy same
      dzieciaczki więc maluch na pewno bedzie miał duzo kompanów do zabawy,plaza
      szeroka i długa z czyściutkim piaseczkiem,wieczorkiem mozna uspic dziecko w
      wózeczku i przejsc się do knajpki nad morzem,cichutka muzyczka...my jak nad
      Bałtyk to tylko do Sarbinowa

zyczę udanego urlopu,przede wszystkim duzo słoneczka
      • wenecja4 Re: Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, 26.07.05, 08:30
        Dziękuję bardzo i pozdrawiam
      • wenecja4 Re: Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, 26.07.05, 08:38
        Dziękuję bardzo, a możesz podpowiedzieć, jakie są tam atrakcje dla 2-3 latka i
        co można robić w razie niepogody? Może są ciekawe okolice? Jeśli jesteś z W-wy,
        ile godzin się tam jedzie samochodem? Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
        • nena22 Re: Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, 26.07.05, 12:20
          Witaj,

Moje wrażenia z Sarbinowa niestety zupełnie inne niż poprzedniczki. Byłam tam w
          ubiegłym roku. Miejscowość kompletnie niedostosowana dla dzieci. Jedna wąska
          ulica, ogromnie dziurawa. Mieszkalam na końcu Sarbinowa, w stronę Gąsek.
          Wózkiem było trudno,bo dziury przeszkadzały( nie miałam pompowanych kół).
          Bardzo wąskie chodniki i ciągle trzeba było uważać, żeby dziecko ( rok i 5
          mies) nie wpadło pod samochód. Atrakcji żadnych dla dzieci nie było oprócz
          samochodów za 5 zł, ale ja byłam we wrześniu, więc po sezonie.
          Ponarzekałam, to teraz może plusy smile Ładna, szeroka plaża, nadmorski deptak (
          bez rewelacji, ale jest i na spacer nad morzem można pójść, nie chodzac po
          plaży). Mieszkalam w Willi Carpe Diem, bardzo polecam, śliczny teren, huśtawki,
          mili gospodarze, czyściutko, blisko do plaży.
          Ciekawa jestem Twoich wrażeń, napisz po powrocie.
          Pozdrawiam, Ewa
          • edziecko_ulcik Re: Kto był w Sarbinowie? Doradźcie, wyjazd tuż, 17.09.05, 15:04
            A myśmy właśnie wrócili z Sarbinowa i .. moje przemyślenia to :

* "miasteczko" super ! ja lubie takie malutkie miejsca

* droga ok - chodniki też - byłam sama z dwójką maluchów / 3 i4 lata/

* jedzonko w knajpkach - polecam knajpę Pasja ( koło pętli ) super !jedzenie
            genialne ! a niedrogie !! - polecam wędzarnię ryb koło kościoła smile

* mieszkaliśmy w Carpe Diem - genialnie ! miło ! sympatycznie - basen na
            miejscu smile 100 m do morza smile - kuchnia w pokoju - czego chcieć więcej smile -ps.
            nie mówię o gospodarzach bo musiałabym samych superlatyw używać smile - poprostu
            wrócimy tam w przyszłym roku smile

* wrażenia moich dzieci po powrocie (powiedziane do babci ) było super !
            jedliśmy rybki wędzone, plaża była super, kamyczki, morze, basen aaa i były
            placki ziemniaczane smile

* ps rodzicom z dziećmi polecam wyjazd pod koniec sierpnia ..wtedy są mniejsze
            tłumy - my będąc bez samochodu poruszaliśmy się po okolicy busami smile - było
            super !!

polecam wszystkim

ulcik

gg 1467680
            www.michalina.freshsite.pl- POMÓŻ i PODAJ DALEJ !!!
            • nena22 Re: do ulcik 23.09.05, 15:45
              Hm....., ciekawe jak różne mogą być wrazenia z tego samego miejsca. Byłam w
              Sarbinowie w ubiegłym roku i opisałam to troszkę wyżej, więc nie będe się
              powtarzać, ale tak z czystej ciekawości pytam, czy chodniki są może naprawione,
              nowe?. Bo na prawo od Carpe Diem były tylko dziury... i naprawdę bardzo trudno
              mi było poruszać się z wózkiem na małych kółkach albo potykającą się
              półtoraroczną corcią. Sama willa tak jak napisalam super, ale nie było basenu.
              Rozumiem, ze wybudowali go w tym sezonie? chybna, że masz na myśli inny basen w
              miejscowości?
              • mmena Re: do ulcik 06.10.05, 11:31
                Basen w Carpe Diem pojawil sie w tym roku. Spedzilam tam 2 tygodnie w tym roku.
                Polecam wszystkim. Nie spodziewalam sie tak dobrych warunkow. Rowery, duzo
                zabawek dla dzieci, b. sympatyczni wlasciciele.
                W Sarbinowie chodniki nie najgorsze (widac naprawili je). Jedzenie polecam w
                Rafaelu.
                Jedyne co mnie zrazilo to obsluga w roznych miejscach. Ludzie nadeci i obrazeni
                na caly swiat. Kompletnie nie przygotowani na przyjecie turystow. Lodziarnia
                gdzie skonczyly sie lody (bezradna panienka tlumaczy: "no ja nic nie moge
                zrobic, to maszyna"), bar z kebabem gdzie skonczyl sie kebab, sklep, w ktorym
                obsluga poucza, ze jogurt to sie kupuje przy innym stoisku itp. Zenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka