iod 13.02.06, 13:11 poszukuję miejsca nad morzem na 3 tygodniowe wakacje - dla 5 i 2 letnich chłopców. Niedaleko od plaży, łatwe dojście, przyzwoite warunki mieszkalne, smaczne jedzenie. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamp Re: wakacje z dziećmi nad morzem 13.02.06, 15:05 W zeszłym roku byliśmy w ośrodku Joanna w Dźwirzynie - nam się podobało Mogę jeszcze polecić Sianożęty - ośrodek chyba Proszeczek Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: wakacje z dziećmi nad morzem 13.02.06, 19:05 Mamamp, polecasz Sianożęty - byłaś tam ? Interesuje mnie jaka tam jest plaża, bo znajoma mówiła mi że bardzo wąska, czy to prawda? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamp Re: wakacje z dziećmi nad morzem 13.02.06, 20:22 Mi się w Sianożętach podobało. Nasz ośrodek Proszeczek położony był pod koniec miejscowości (patrząc od Ustronia) i tu plaża była ładna ,piaszczysta i niezbyt wąska , ale też nie szeroka. Im bliżej Ustronia tym plaża węższa. Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: wakacje z dziećmi nad morzem 13.02.06, 21:31 Dzięki za odpowiedź. Chyba się zdecydujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mkosacka Re: wakacje z dziećmi nad morzem 14.02.06, 10:21 Dźwirzyno Ośrodek Społem www.spolemwsp.pl wczasy dla"matki z dzieckim" - w ofercie dla dzieci 1/2 porcji wyzywienia, inhalacje i gimnastyka korekcyjna Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: wakacje z dziećmi nad morzem 14.02.06, 16:27 Bardzo dziękuję za odpowiedź, dodatkow zapytam, czy w polecanych ośrodkach jest ciepło, gdy nie dopisuje pogoda (ciągle słyszę o mamach wożących wszędzie farelki)??? Odpowiedz Link Zgłoś
malalenka Re: wakacje z dziećmi nad morzem 14.02.06, 10:35 Witam.Bardzo polecam miejscowość BIAŁOGÓRA jest to pomiędzy Jastrzębią Górą a Łebą.Bardzo spokojna rodzinna wioska.Jeżdzimy tam od pięciu lat.Jedyny mały minus to to że jest kawałek do plaży około poł km,lecz nie odczuwa się tej drogi bo prowadzi przez piękny las.Można też dojechać konną bryczką.Cenny są bardzo przystępne.Gospodarze mili.Bardzo dużo rodzin z dzieciątkami ,mało młodzieży.Także jest naprawdę spokój.Pozdrawiam. Nr.na informacje turystyczną do Białogóry{0 58}673 51 26 lub 696 219 972 . Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Bialogóra 14.02.06, 12:24 Od najbliżej morza położonego ośrodka do plaży jest 900 m, a więc z reguły jest znacznie dalej. Bryczka to fikcja - jeździ rzadko i zawsze nie wtedy gdy jej potrzebujemy. Kilometrowa droga przez las może i jest fajna, ale niekoniecznie jak się idzie z małym dzieckiem i całym ekwipunkiem (parasol, parawan, zabawki, reczniki, koce, wałówka). I ogólnie Białogora wg mnie jest bardzo zaniedbana, bez jakichkoliwek atrakcji dla dzieci gdy pogoda nie służey. Do kategorii "miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi" wg mnie jej bardzo daleko. BYłam raz z małym dzieckim i nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
malalenka Re: Bialogóra 20.02.06, 15:36 Bardzo mi przykro ,ze miałaś takie nie udane wakacje ale myślę że to tylko twoja wina .Jeżeli jesteś tak wygodna i leniwa to cóż została ci tylko Jurata i hotel "BRYZA"o ile cie stać.Z nami byli znajomi z małym dzieckiem ośmiomiesięcznym i jakoś chwalili sobie tam pobyt,na dojście do plaży nie słyszałam narzekań.Bryczka fikcją nie jest, a zresztą nie bryczka tylko bryczki,a że czasem chwile trzeba poczekać to chyba żaden problem dla normalnego człowieka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jniedz Re: wakacje z dziećmi nad morzem 15.02.06, 14:32 polecam ośrodek Mira w Łebie. to piekne miasteczko w sam raz na wyjazd rodzinny.Bardzo duzo atrakcji dla maluchów. Bylismy w zeszłym roku z naszą 1,5 roczną córeczką, na plaży wszędzie mamy z małymi dziećmi.To najlepsza miejscowośc rodzinna- mozna oprócz plazowania, poływac statkiem, pojechac na Wydmy, odwiedzić HEl, czy trójmiasto- wszytko to oferują busy. Ceny sa umiarkowane od 35 zł za noclg do 50 zł. proponuje już zarezerwować- wtedy mozna dostac znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: wakacje z dziećmi nad morzem 20.02.06, 15:55 podobno tutaj jest nieźle: www.augustyna.pl ale nie sprawdzałam osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1968 Re: wakacje z dziećmi nad morzem 23.02.06, 18:36 zapraszamy do ustronia morskiego. Odpowiedz Link Zgłoś