Dodaj do ulubionych

Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką

02.03.06, 15:51
Chcę pojechać z żoną i 2,5 letnią córeczką na Mazury. Czego oczekuję:
- czystego pokoju/domku z węzłem sanitarnym (tj. prysznic i wc tylko dla nas),
- łagodnego zejścia do wody,
- placu zabaw dla dziecka,
- dobrego jadła, również dla małej
- czystej wody,
- ciszy,
- możliwości korzystania z żaglówki,
- wędkowania,
- pojeżdżenia na rowerze
- i żeby było przystępnie cenowo.
Oczekuję tylko sprawdzonych namiarów.
Może jestem trochę wymagający ale co mi tam.
Z góry dziękuję
Michał W
Obserwuj wątek
    • jagasz Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 03.03.06, 12:17
      Napiszę na priva
      • ulapod Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 06.03.06, 00:33
        Też poproszę o namiary.
        ulapod@gazeta.pl
      • michalw0 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 09.03.06, 10:47
        Dzięki ci bardzo. Moje namiary to michalw0@poczta.onet.pl
      • paulka25 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 08.04.06, 02:02
        Ja tez poprosze namiary na priva.
      • sgosia5 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 19.04.06, 13:28
        ja tez poproszę i pozdrawiam z forum dla czerwcóweksmile
        • sgosia5 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 08.06.06, 22:34
          jakoś nie moge się doczekać...
      • karkam123 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 20.04.06, 11:06
        czy ja również mogę prosić o ten namiar chceę jechać na Mazury z 10-latką i 8
        miesięczną córeczką proszę o kontakt na priva karkam123@gazeta.pl
    • ewelina4242 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 05.03.06, 13:26
      Witam. czy i ja mogłabym otrzymać namiary na jakieś fajne miejsce na MAzurach z
      maluchem(niecały roczek)?Chodzi mi o również o atrakcje, o których piasł autor
      postu. Dziękuję i pozdrawiam. Mój adres sternal_m@wp.pl
      • zuzafonia Podnieście tę zasłonę milczenia! 10.06.06, 18:00
        i polećcie także mi jakieś dobre miejsce....Wszyscy tacy tu tajemniczy,
        odpowiedzi multum, zero informacji...Szukam już od dłuższego czasu takiego, jak
        opisał autor, miejsca i nie mogę się zdecydować...Wolałabym coś, co już zostało
        sprawdzone i polecone...Więc jeśli to nie jest możliwe jawnie na forum, to ja
        też poproszę o fajne/tajne info (na gazetowy, a co!)
    • swimrad Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 06.03.06, 12:24
      jeżeli można namiary na emaila to baRDXZO PROSZĘ swimrad@poczta.onet.pl
      radek
      • anna.katner Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 06.03.06, 12:27
        Ja tez bardzo prosze!
        anna.katner@gazeta.pl
        • mamanamedal Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 08.04.06, 21:57
          I ja
    • sylwia.ax Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 08.04.06, 11:54
      A nie latwiej byłoby po prostu napisac na forum? Bo jest wielu
      zainteresowanych. CHyba ze to jakies tajne miejsce wink
      • kaka73 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 09.04.06, 18:41
        I ja czegos takiego szukam.
        mój mail kartom3@poczta.onet.pl
        • nela35 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 12.06.06, 10:53
          nie wiem co tu jest grane z tymi namiarami ale ja tez poprosze
          nela35@gazeta.pl
    • gosdub Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 10.04.06, 17:44
      i ja też poprosze, pa potrzebuję z 2 dzieci jechać - 2,5 i 4 lata
      gosdub@gazeta.pl
      Pozdrawiam Gosia
      • emiczek Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 11.04.06, 15:09
        ja tez poprosze o info. najlepiej tu na forum smile
        • aniak1978 namiary :-) 12.04.06, 16:50
          To ja mogę podać pierwsze namiary - nie jest to tanie miejsce (jak dla mnie),
          ale rewelacyjne - byłam, sprawdziłam, szczerze polecam:
          www.emma.pl/index.php
          czysto, warunki mieszkalne bardzo dobre, masa atrakcji dla maluchów: brodzik,
          basen, REWELACYJNY plac zabaw - sami mieliśmy uciechy że hej!), łódki i rowery
          wodne w cenie, jedzenie przepyszne i w ilościach ogromnych, więc i dużego
          łakomczucha nasyci, i same pozytywy. Można pożyczyć rowery (chyba w cenie),
          jest sauna, fitness, siłownia...
          Jak ktoś ma jakieś pytania to zapraszam na maila aniak1978@gazeta.pl
          Okolica przepiękna na spacery... również z wózkiem.
          Ania
    • abajerek Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 07.06.06, 11:49
      czy moge prosić o jakieś namiary na sprawdzone kwatery lub osrodek spełaniający
      wymienione warunki?
      • paskowka1973 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 12.06.06, 12:11
        Ja też poproszę namiary na maila, albo jeszcze lepiej na forum
        • pysiak-ewa Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 12.06.06, 21:42
          Ja też poproszę na gazetowego ten tajemniczy aczkolwiek chyba wspaniały namiar.
          Z góry dziękuję.
          • pniewscy1 Do Jabłoni 16.06.06, 08:52
            welter.noril.pl
            • pniewscy1 Re: Do Jabłoni 16.06.06, 08:54
              błąd w adresie www.walter.noril.pl
    • aleks000 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 17.06.06, 19:03
      Witam, idealnym miejscem bedzie osrodek w Rybakch , 20 km od Olsztyna. Jest to
      ogrodzony duzy osrodek rzadowy. Naprwde idealne miejsce do odpoczynku. Dostep
      bezposredni do jeziora Łańskiego. Mozliwosc polywania na rowerze wodnym,
      zaglowkach. Spokoj i cisza.
      • julka1800 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 19.06.06, 14:09
        mozesz napisac gdzie to jest dokładnie?
        dzieki
    • garofano73 Gdzie na MAZURY 2- letnią córeczką? 20.06.06, 22:20
      Moze ktos moglby mi polecic sprawdzone miejsca na Mazurach na wakacje z 2-
      letnia coreczka, oprocz tych juz wymienionych ponizej. Szukamy:
      - czystego pokoju/domku z pelnym wezlem sanitarnym tylko dla nas (prysznic, wc),
      - czystej wody w jeziorze blisko noclegu,
      - ladnego placu zabaw dla dziecka,
      - dobrego wyzywienia, również dla corki
      - ciszy, lasu,
      - mozliwosci korzystnia z rowerow.

Z góry dziękuję i pozdrawiam,
      Grazyna i Basia

• a_melia Re: Gdzie na MAZURY 2- letnią córeczką? 03.07.06, 09:53
        Skoro o namiary można prosić, to ja poproszę. Jestem zainteresowana i poszukuję
        od kilku dni dla rodzinki z dwójką dzieci
        a_melia@gazeta.pl
    • nena22 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 03.07.06, 11:26
      www.ekoturystyka.com.pl/
      Pisałam już o tym miejscu. Jest to gospodarstwo agroturystyczne państwa
      Marczaków koło Olecka. Rewelacja. Pierwszy raz byłam w maju a teraz właśnie
      wróciłam z 2 tygodniowych wakacji. Nie będe opisywac szczegółów bo zrobiłam to
      dokładnie poprzednio i po 2 tygodniowym pobycie podpisuję się pod tym co
      napisałam wcześniej jeszcze raz. Wpiszcie w wyszukiwarkę Giże. Dzieci są tam
      przeszczęśliwe( woda w jeziorku miała ok 25 stopni)
      • babeth Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 03.07.06, 23:23
        Proszę o informację cenową dotyczącą tego miejsca. Na www przeczytałam coś o 50-90
        od osoby na dobę. Czy to obejmuje wyżywienie? Albo prościej ile płacila Pani a
        ile córeczka?
        Będę wdziećzna za info. Mamy 2 dzieci- 2,5 roczna córeczka i synek 2 miesiące.
        • paskowka1973 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 04.07.06, 14:24
          Dzwoniłam tam i powiem, że jest drogo, jest "cholernie" drogo. Zaproponowano mi
          150 zł za dobę od osoby ( z wyżywieniem), a ja koło Mrągowa w równie ładnym
          gospodarstwie ( choć może nie tak międzynarodowym ) płacę 60 zł od osoby z
          całodziennym wyżywieniem. No więc bez komentarza
          • nena22 Re: A ja będe chwalić Giże 05.07.06, 08:36
            Rzeczywiście od 120 zł od oosoby - drogo ale są chętni, miejsc mało, rezerwacje
            już na przyszly rok. Wszyscy których tam spotkałam byli przynajmniej 2 raz.
            Niektórzy i 5 raz. Wracają więc, a to oczymś swiadczy. Pokoje są w standardzie
            **** hotelu.Gościnność gospodarzy mocno przekracza standardy polskiej
            goscinności ( w miejscach turystycznych oczywiście) Atmosfera b. rodzinna.
            Czas spędza sie właściwie tylko na miejscu bo atrakcji mnmóstwo, więc nie
            wydaje sie kasy na lody, kuleczki, piłeczki, koniki itp.... Nie ma tłumu,
            szpanu. Jest spokój, pękna przyroda, dzieci zachwycone cały dzień na dworze
            (wodzie) nie nudzą się, nie trzeba kombinowac jak uatrakcyjnić pobyt. Jest to
            wyjątkowe miejsce. Polecam
            • wroobel13 brawo dla wszystkich "namiarowiczów" 24.07.06, 15:15
              kochani, chyba nie wiecie do czego słuzy forum, więc wam wyłożę pokrótce:
              mianowicie jak ktoś ma fajny namiar i chce go podać to mógłby to robic na forum
              a nie glupoty wypisywać że na priva wyśle, a ci co go dostali też są ćwoki, ze
              nie opublikowali. Jeśli faktycznie miejsce jest fajne to nalezy je reklamować,
              to nie tylko pomoże szukającym, ale także tym którzy fajne miejsce prowadzą. A
              wasze konfidencjonalne zapiski nie spowodują że tylko "lepsi" namiar dostaną, bo
              "gorszy" też napisze "i dla mnie na maila gazetowego..."
              A może w ogole listem poleconym, za wcześniejszą opłatą? Gratulacje za pomyślunek
              bez pozdrowień...
    • jamuliccy Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 24.07.06, 14:27
      A może na Pomorze
      Klonowo Górne k/Przywidza zaprasza tel : 0 58 682 58 86, 0 889 941 500
      Pozdrawiamy !
    • ma0306 Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 24.07.06, 15:05
      polecam małą miejscowość Kruklanki za Giżyckiem. Co drugi dom to agroturystyka
      i na dobrym poziomie. Ja byłam z 8-latkiem i 3-latką i było super - wczoraj
      wróciliśmy. Jest tam bardzo dogodne dojście do jeziora i ratownik na miejscu.
      Można wypożyczyć rower wodny za 7 zł na godz. Noclegi średnio za 25 zł od osoby-
      maluch nie płaci. Bardzo dobra restauracja w "centrum" z orenżadą mazurską za
      1,50 zł, zupkami za 4 zł i schabowym wielkości dużej pateli za 9 zł. Blisko do
      Woliska, gdzie możana zobaczyć żubry i do Giżycka, gdzie są rejsy po jeziorach.
      Polecam te najkrótsze dla dzieci. Obok przystani jest wesołe miasteczko!!
    • targonskam Re: Gdzie na MAZURY z żoną i 2,5 letnią córeczką 25.07.06, 19:55
      Byłam z dziećmi w OW "Łoś"nad j. Rajgrodzkim. Jesteśmy zadowoleni. Obejrzyjcie
      www.wypoczynek-mazury.pl.Bezpieczna plaża, spokój,dużo swobody,mam tylko
      zastrzeżenia do obiadów-mogły być smaczniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka