weronka77 14.03.06, 23:17 Był ktoś? MOżecie polecić miejsca,kwatery? DZiękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Toskania 15.03.06, 19:50 oj jak mi sie marzy Toskania ! ogladnelam film "Pod sloncem Toskani" i bardzoooo chce tam pojechac moze za rok jak Olenka podrosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1 Re: Toskania 08.04.06, 13:34 Toskania jest boska, a dziecko w niczym nie przeszkadza. Byliśmy tam w zeszłym roku. Kajtuś miał wtedy 4 miesiące. bylismy na kempingu w Castagnetto Carducci. Na plażę jeździliśmy na rowerach ( 5 km), maluch w przyczepce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Toskania 09.04.06, 12:33 Dziewczyny ja jestem zainteresowana jakimiś niedrogimi bungalowami lub coś w tym stylu - ważne, aby było bezposrednie wyjście na dwór. Chce pojechać w I poł. lipca z trójką dzieci 7 lat, 2 latka i 6 mcy. Proszę o namiary - kartom3@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Toskania 05.04.06, 14:37 My byliśmy ale mieszkaliśmy na campingach we Fiesole i w Sienie, wtedy nie mielismy jeszcze dziecka. Ale myślę, że można pojechać spokojnie z dzieckiem, na campingu były baseny, łazienki o.k. była nawet kuchnia do dyspozycji, było tam wielu ludzi z małymi dziećmi (2 - 3 latkami) Toskania jest przepiękna i gorąco polecam. Mam kilka namiarów na mieszkania wakacyjne w samym sercu Toskanii. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
wike1 Re: Toskania 21.07.13, 09:42 Hana podeślij proszę namiary na mieszkania w Toskanii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Toskania 06.04.06, 12:53 A co Cię interesuje? Morze? leżenie na plaży? Zwiedzanie małe miasteczka czy duze miasta toskania jest przebogatym regionem sprecyzuj moze swoje potrzeby a postaram sie pomóc co do kwater to polecam Interhome (katalog angielski ma znacznie bogatszą ofertę od polskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
lauram12 Re: Toskania 19.07.13, 13:11 cudowne miejsce intopassion.pl/w-toskanskiej-posiadlosci-le-fontanelle/ Odpowiedz Link Zgłoś