magkan 23.03.06, 16:26 właśnie zarezerwowałam pobyt w domkach 2-os w Dąbkach slonce.twojewczasy.com/ slonce.afr.pl/ slonce.wczasy.pl/ w terminie 24.06-2.07 cena 65 zl/os z wyżywieniem Może ktos się przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadores Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 23.03.06, 20:39 Niestety mamy juz zarezerwowane wakacje w Jaroslawcu - ale wyglada to aprawde bardzo fajnie! Zycze wspanialej pogody! amadores Odpowiedz Link Zgłoś
doska34 Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 23.03.06, 22:23 witam mam takie pytanie,czy już tam byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 24.03.06, 08:19 nie, ale czytaŁam w necie dobre opinie tych którzy tam byli, parę osób miało zastrzeżenia co do wyżywienia ale dla mnie to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 29.03.06, 13:03 Byliśmy tam w zeszłym roku z 2,5 letnia ( wtedy) córką. Jesteśmy zadowoleni. Basen, ładny ośrodek, właściciel przyjazny. Z czystym sumieniem moge polecać. Odpowiedz Link Zgłoś
hr_hr Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 06.04.06, 16:55 ja tez mamy ten sam termin Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 07.04.06, 11:24 super, napisalam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 07.04.06, 12:25 Ja również się tam wybieram ale dopiero na dwa ostatnie tygodnie sierpnia . Bardzo proszę napiszcie po powrocie jak było (warunki itd.). Zależy mi przede wszystkim dlatego bo chyba będę musiała jechać tylko z 1,5 rocznym synkiem. Zamierzaliśmy oczywiście wspólnie z mężem, ale właśnie dostał propozycję pracy nie do odrzucenia, co wiąże się z tym że raczej nie ma szans by z nami pojechał. Zapłaciłam już zaliczkę więc szkoda mi by teraz rezygnować. Także jeszcze raz proszę o dokładny opis po powrocie. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego, słonecznego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
hr_hr Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 07.04.06, 13:11 oczywiście napiszę jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: zarezerwowałam wakacje - Dąbki :) 10.05.06, 13:58 my jedziemy 29.05-04.06. z 8-miesioęczniakiem, kto z nami?? Odpowiedz Link Zgłoś