roksi23 24.04.06, 13:00 Przepiękne,w sobote byłam na weselu w Złockiem.Jak jechalismy nie mogłam się napatrzeć,takie piękne widoki.Pozazdroszcze mieszkającym w górach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobeel Re: Muszyna i okolice.............. 24.04.06, 15:48 Ja w tamte okolice jadę na weekend majowy. Już się cieszę! Aby tylko pogoda była. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.maksa Re: Muszyna i okolice.............. 24.04.06, 20:15 jeżdzę tam od 7 lat, mamy w Krynicy domek letniskowy. mimo, że co roku spędzamy tam wakacje, wcale mi się nie znudziły piękne górskie widoki. Czyste powietrze, źródlana woda ...uwielbiam Krynicę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Muszyna i okolice.............. 25.04.06, 00:43 HM...Złockie! Spedziłam tam 5 dni w te Swieta. Kiedy bylam mala jezdzilam tam co roku a nawet czesciej. Przepiekne sa wogole cale Beskidy. Nie dziwie sie, ze sie nie nudza. Teraz pogoda moze bedzie lepsza bo ja trafilam jeszcze na snieg deszcz, no pogoda nie byla wymarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
roksi23 Re: Muszyna i okolice.............. 25.04.06, 08:47 My w kazdym roku jeżdzimy do Zawoji,tez przepięknie.Nie wiem co jest takiego w tych górach...uwielbiam morze,wylegiwanie się na słońcu,ale zdecydowanie góry wygrywają) Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Muszyna i okolice.............. 25.04.06, 11:39 Ja do Krynicy jeżdżę od 10 lat. W Muszynie Złockiem byłam 7 razy. Uwielbiam po prostu. Raj dla dzieci jeśli chodzi o powietrze, łączki, lasy, rzeczki. My jeżdzimy do ośrodka Jawor. Teren po prostu cudowny. Mozna się czuć jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: Muszyna i okolice.............. 27.04.06, 11:12 To może polecicie jakiś pensjonat o przyzwoitych warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_171 Re: Muszyna i okolice.............. 06.05.06, 22:41 Ja w ferie byłam w ośrodku GEOWITA. Znajduje sie on w Zlockim. Jest tam super gdyż znajduje sie w nim basen, kawiarnia,stół do pimponga, bilard, plac zabaw, w każdym pokoju TV, są duże korytarze dzieciaki mogą sie na nich bawić, znajduje się sala do tańca. Ponadto pokoje są czyste jest miła obsługa i wcale nie jest tak drogo. Polecam rownież hotel KLIMEK. Odpowiedz Link Zgłoś