Dodaj do ulubionych

Do znających Karwię

13.06.06, 16:59
Jadę tam za kilka dni ( zupelnie nieoczekiwanie wiec nie jestem przygotowana).Moze ktoś z Was byl i
zna domy: Nemo, Chatka Morska, Panasz,Marta,Złota lub inne. Dodam ze jade z maluchem zalezy mi
wiec na placu zabaw i ogolnym aneksie kuchennym. Pozdrawiam i licze na odzew
Obserwuj wątek
    • aksiak1 Re: Do znających Karwię 13.06.06, 22:42
      tu juz są jakieś watki na ten temat,ale dla mnie karwia to zeszlych wakacji byla
      dziura(ktora zreszta jest), ale ma piękną plaże.Ja bylam tam z 2 dzieci i jestem
      bardzo zadowolona. tych domow nie kojarze ale na ulicy 12 marca 15 mozna kupic
      bardzo dobre obiady domowe.W zeszlym roku za 2 danie kompot i deser placilam
      10zl i naprawde mozna bylo sie najesc.W karwi jest jeden maly placyk zabaw, nie
      ma przychodni wiec trzeba jechac do jastrzebiej.Uważam jednak że dla osoby
      szukajacej
      "spokojnego" smile miejsca do spedzenia z dzeckiem to karwia jest ok.chyba sama w
      tym roku pojade.pozdrawiam
      • mamkube Re: Do znających Karwię 14.06.06, 21:25
        Ja też jadę do Karwii
        www.zlotyzagiel.wczasowicz.pl/index.php
        Tam będziemy....miło,przyjemnie, i z nastawieniem na dzieci. Na plaże 5
        minutek, i nie trzeba przechodzić przez całe "miasto" gdzie tłumysmile
        • iwonesik Re: Do znających Karwię 14.06.06, 22:38
          Ja jadę do pensjonatu BEATA, mam nadzieje, że wszystko będzie ok
        • qkaju Re: Do znających Karwię 14.06.06, 22:41
          Dzieki za odzew. Mamkube oferta fajna weszłam na ich stronę. Tylko jedna wątpliwość: oni organizują
          tam tez duze imprezy.Czy to nie przeszkadza w odpoczynku?
          • mamkube Re: Do znających Karwię 16.06.06, 08:42
            Niesmile nam przynajmniej nic nie przekszadząło. Jak bylismy rok temu to był jakiś
            zjazd rodzinny, pokoje mili u góry, obiad i jedzonko na wydzielonej sali. A my
            i tak plazowaliśmy sie fajnie bo mielismy akurat ekstra pogodę, cały czas
            słonce i wiadomo wtedy sie nie narzeka na nicsmile
            Jak byś tam jechała to ja polecam pokoje na dole przy placu zabaw, nie wiem ile
            ma twój mały, bo mój Kuba miał frajdę bo sam sobie latał a my siedzieliśmy w
            pokoju, w tym roku bedzie gorzej bo Asia sama nie bedzie latać.
            Przegladałam ofertę Karwii i jest jeszcze jeden fajny ośrodke na tej
            ulicy....musze tam zadwonić dowiedziec sie o ceny.
    • elf40 Re: Do znających Karwię 18.06.06, 15:04
      witam
      posiadam wolne pokoje w karwi- pensjonat "ELF" - jest to nowy- 2letni budynek a
      zatem wszystko jest nowe i swieze. jestesmy niedaleko plazy- max. 150m. budynek
      polozony jest w cuchej czesci Karwi- brak spalin, samochodow, glosnej muzyki- a
      jednoczesnie co wazne do samego centrum karwi jest to gora 10 min. krokiem
      spacerowym. ponadto w poblizu znajdzie Pan sklep spozywczy co jest duza wygoda.

wszystkie pokoje sa z lazienkami, balkonami, zapewniamy dostep do
      ogolnodostepnej kuchni- mikrofla, kuchnia gazowa, lodowka, naczynia, czajnik
      itp.

w czerwcu nizsze ceny oraz znizki dla dzieci przez caly sezon.

serdecznie zapraszam

tel. 605042424 lub 609354105 lub 343241253
      e-mail: jerzy_kowalski@autograf.pl
      • mamkube Re: Do znających Karwię 19.06.06, 09:57
        a ile za pokój 2 ososowy i 3 ososbowy???
        Czy dziecko 4 latka płaci coś??
        • karmina1 Re: Do znających Karwię 19.06.06, 21:26
          W tej chwili mozecie spokojnie jechać w ciemno- sporo wolnych pokoi ,
          wybór nalezy do wassmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka