jj09 18.06.06, 14:34 Proszę poratujcie mnie, bo już nie mam siły z wyszukiwaniem. Szukam pokoju dla 2 osób plus 1,5 roczne dziecko, z dostepem do aneksu kuchennego. Możecie polecić coś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Pobierowo - nocleg 19.06.06, 11:45 ja sobie chwalę pensjonat Pod winogronem: www.jakusz-pobierowo.pl/pokoje-pensjonat-pobierowo.htm ten pensjonat, to w sumie dwa budynki, oddzielone od siebie kilkoma posesjami. Ja byłam w tym na rogu ul Zgody, bardzo mi pasował... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pobierowo - nocleg 19.06.06, 11:47 > Ja byłam w tym na rogu ul Zgody budynek na rogu ul. Zgoy i Moniuszki... Ten drugi, nad sklepem też ponoć niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: Pobierowo - nocleg 01.07.06, 22:18 Napiszcie proszę jakie u nich są ceny, bo nie ma o tym żadnej wzmianki na www. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pobierowo - nocleg 02.07.06, 07:05 w zeszłym roku płaciłam po 50 zł za osobę plus 20 zł za dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: Pobierowo - nocleg 03.07.06, 11:07 To trochę drogo. W "Naszej Chacie" chcą 100zł za 2 dorosłych+dziecko. A z tego co widzę standard podobny No nic - szukam dalej czegoś na nasze możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
onaaa1989 Re: Pobierowo - nocleg 18.02.14, 23:45 Teraz to w sumie standardowa cena zależy ile jest osób w pokoju, bo im więcej, tym w sumie mniej wychodzi, ale zawsze tak koło 50 złotych jest, czasami więcej, czasami mniej. Byłyśmy z przyjaciółką Pod Winogronem, to właśnie płaciłyśmy za osobę na dzień po 60 złotych na głowę bez wyżywienia (same gotowałyśmy, chodziłyśmy do restauracji). Jak za tę cenę miałam wszystko, czego potrzebowałam Odpowiedz Link Zgłoś
95mirka Re: Pobierowo - nocleg 22.02.14, 23:19 Ceny rzeczywiście umiarkowane, bo można znaleźć coś taniej, ale standard nadrabia, więc stosunek cena/jakość jest korzystny. Pod Winogronem na Zgody 11 mi się bardzo podobało właśnie z powodu standardu i wyposażenia pokoju. W innych pensjonatach kuchnia jest jedna na piętro, a tu w pokoju aneks kuchenny, co prawda niewielki, ale miał wszystko, co mi było potrzebne, żeby coś ugotować czy podgrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
rabke Re: Pobierowo - nocleg 17.02.14, 04:15 Byliśmy z żoną i dziećmi u Jakusza Pod Winogronem. Nocowaliśmy dokładnie w tym pokoju www.jakusz-pobierowo.pl/pfnjq_pokoj_nr_15.htm Cena dość wysoka za jeden dzień, ale tam jest też dużo tańszych pokojów, nawet chyba za 100 złotych na dobę. Polecam pojechanie pod koniec sierpnia jak można, bo ceny są wtedy niższe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
2trixie Re: Pobierowo - nocleg 08.02.14, 02:16 Pod Winogronem to dobry pomysł na wakacje w Pobierowie z dziećmi też, bo dom dobrze przystosowany dla maluchów (plac zabaw, aneks kuchenny, można coś przygotować, do morza blisko). Ceny jak dla mnie zachęcające, chociaż są tańsze domy, ale standard już nie ten Odpowiedz Link Zgłoś
rabke Re: Pobierowo - nocleg 17.02.14, 04:26 Też nocowałem Pod Winogronem i było kilka rodzin z dziećmi (w tym nasza ). Plac zabaw co prawda nie jest jakiś ogromny, ale jest zjeżdżalnia, huśtawki, rozkładana trampolina, trawa, więc można rozłożyć kocyk, chociaż nasze dzieci mało z niego korzystały, bo bawiliśmy się głównie na plaży/spacery/podróże w okolicach. Ale ogólnie pobyt był na plus, wyżywienie bardzo smaczne, podawane w pensjonacie obok. Może jeszcze się tam wybierzemy kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pio_trr Re: Pobierowo - nocleg 19.02.14, 23:52 Chyba też się Pod Winogrono wybiorę w tym roku. Mam już polecenie od siostry, która tam nocowała i bardzo sobie chwaliła. Pokoje mają ok, dobrze że dla czterech osób też są i z oddzielnymi łóżkami. Planuję wycieczkę na czerwiec, jak wrócę to się pochwalę jak było Odpowiedz Link Zgłoś
malwina541 Re: Pobierowo - nocleg 27.02.14, 23:23 Zgadzam się z opinią. Miejsce godne polecenia. Nocowałam na ulicy Zgody 11. Pod Winogronem zawsze bedę dobrze wspominać i też chyba jeszcze tam wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
olivia.ona Re: Pobierowo - nocleg 01.07.06, 23:34 My tez bylismy w tym osrodku z naszym maluchem i bylo rewelacyjnie polecam ten osrodek. Niestety nie powiem Ci teraz jakie sa ceny bo za wszystko placil i zalatwial maz a nie ma go teraz kolo mnie Odpowiedz Link Zgłoś