01maminka 30.06.06, 16:02 Podpowiedzcie proszę gdzie mogę jechać z dwójką maluchów? Poszukuję czystego, sprawdzonego hotelu, nad samym morzem z piaszczystą plażą. Poradźcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmk75 Re: Teneryfa z dziećmi? 30.06.06, 16:50 Proponuję np. Playa de las Americas. Tam na pewno coś znajdziesz co będzie odpowiadało Twoim oczekiwaniom. Choć jest to bardzo turystyczna i głośna miejscowość i nie każdemu odpowiada. Spróbuj poszukać w ofercie Ecco Holiday. My byliśmy pod Los Gigantes. Do plaży daleko, ale apartamenty bardzo fajne, z aneksem kuchennym, wszystkie urządzenia (piekarnik, mikrofala). Bardzo czysto. Mieliśmy wypożyczony samochód na dwa tygodnie więc tak na prawdę nie miało dla nas za bardzo znaczenia jak daleko jest do plaży A Teneryfa jest boska!!! ------------------ Wioletta mama Tomka 2l. 7m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
wmk75 Re: Teneryfa z dziećmi? 30.06.06, 16:57 My byliśmy tutaj w listopadzie 05. www.eccoholiday.pl/hotel,897.php------------------ Wioletta mama Tomka 2l. 7mcy Odpowiedz Link Zgłoś
wmk75 Re: Teneryfa z dziećmi? 30.06.06, 16:59 No tak, xle mi sie wkleił adres. Musisz wejść w "Teneryfa" i potem na pierwszej stronie kliknąć na apartamenty Vigilia Park (trzecie od góry po lewej stronie). Hotele w Playa de Las Americas tez z tego co wiem mają porządne. ------------------ Wioletta mama Tomka 2l. 7m-cy Odpowiedz Link Zgłoś