uasiczka 19.07.06, 15:09 czy któraś z was żeglowała lub widziała kogoś na żaglach z niemowlakiem? np. 3-4 miesięcznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: żagle z niemowlakiem 19.07.06, 15:43 w telewizji widziałam. W programach typu obiezyświat. Ludzie na jachtach mieszkali, tam sę prawie rodziły ich dzieci i tam z resztą rodziny życie spędzały... Na Maurach na jachcie takich maluszków nie spotkalam, ale może i czasem się trafiają? Odpowiedz Link Zgłoś
gloria2 Re: żagle z niemowlakiem 19.07.06, 18:14 W zeszłym roku żeglowałam z koleżanką i jej niespełna 5 miesięcznym niemowlakiem po jeziorach mazurskich. Było naprawdę super. Dziecko jednak musi byc na piersi, bo warunki sanitarne nie są dobre przy karmieniu butlą. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: żagle z niemowlakiem 20.07.06, 08:04 czyli się da - to świetnie jak dobrze pójdzie może za rok mnie zobaczycie ale to się okaże... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: żagle z niemowlakiem 20.07.06, 10:55 no to za rok będziemy maluszka na pokładzie wypatrywać, tylko daj znać, gdzie będziesz żeglować Pozdrawiam, życząc spełnienia zamierzeń Odpowiedz Link Zgłoś
mamma2 Re: żagle z niemowlakiem 21.07.06, 01:10 Pływaliśmy z 8 miesięczną córcią - pierś+ słoiczki. Na łódce koje dało się rozłożyć tak, że było jedno wielkie spanie - także mogła sobie tam buszować bez obawy, że spadnie. Kiedy urodziła się młodsza pojechaliśmy dopiero gdy miała półtora roku. Moim zdaniem z młodszym niemowlakiem jest trudno - pływaliśmy po Zegrzu i praktycznie cały czas trzymałam ją na rękach, bo jak huśtało bałam się, że się sturla i uderzy o burtę. Chyba, że jest miejsce na hamak wtedy OK. Ale widziałam na Mazurach trzymiesięcznego majtka - razem z mamą wyglądali na zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś