Dodaj do ulubionych

Jetix i Fox Kids

28.12.11, 15:25
Oglądaliście Fox Kids i Jestix? Piszcie jakie seriale najbardziej lubiliściesmile Ja uwielbiam "Gęsią Skórkę" i "Dziwne pzypadki w Blake Hoesy High" big_grin Szkoa żę teraz nie robią takich seriali dla dzieci i młodzieży tylko jakieś badziewia.
Jeśli taki wątek już był to sorry
Obserwuj wątek
    • olcissia_1998 Re: Jetix i Fox Kids 31.12.11, 10:11
      Pamiętam Jetix'a wink
      Tak samo jak ty, uwielbiałam "Dziwne przypadki z Blake Holsey High". Praktycznie bez przerwy oglądałam.
      Trochę mi było smutno, jak pewnego dnia włączyłam TV, a tam zamiast Jetix'a zupełnie nie znany mi kanał Nickelodeon, który obecnie pod względem seriali jest moim ulubionym. Na początku leciały takie kreskówki, które mi do gustu nie przypadły, a polubiłam Nick'a dopiero, gdy pojawiły się pierwsze seriale dla młodzieży.
      Szczęśliwych spóźnionych świąt. santachoinkaprezent
    • mysterious69 zgadzam sie z Tobą. 31.12.11, 10:29
      te same seriale co ty , plus Czy boisz się ciemnosci ?
      chyba to bylo na tych kanalach ..mogę sie mylic..
      bo juz nie pamiętam tak dokladnie.
      a no i jeszcze księzniczka Ssi , Kuba Guzik no i inne bajki lecące tam,
      Szkoda ze zlikwidowali i wszedł tandetny disney channel -.-
    • pauliska1212 Re: Jetix i Fox Kids 31.12.11, 13:08
      pamiętam xd
      'świat według ludwiczka" "ach ten andy" "odlotowe agentki" "dziwne przypadki z blake holsy hay" "gęsia skórka" i dużo innych xd
      • wampire13 Re: Jetix i Fox Kids 31.12.11, 15:23
        Jeśli chodzi o mnie to Jetixa i Fox kids oglądałam praktycznie przez caly czas w dzieciństwie..ach te stare lata smile
        • olaya_ Re: Jetix i Fox Kids 31.12.11, 15:28
          kochałam te programy, uwielbiałam oglądać gęsią skórkę, to mi zapadło w pamięci, ale były tex inne fajne bajki, niestety nie pamiętam jak się nazywały.
          eh, te dzieciństwo. (:
    • olcia456 Re: Jetix i Fox Kids 31.12.11, 15:28
      Ach jetix to były czay pewnie że oglądałamwink
    • trufla Re: Jetix i Fox Kids 02.01.12, 21:27
      no jasne, że tak. ja uwielbiałam 'ludwiczka' i 'odlotowe agentki'. fantastyczne były...
    • koniara8 Re: Jetix i Fox Kids 02.01.12, 21:56
      Oczywiście, że oglądałam! big_grin Ja też lubiłam Gęsią skórkę. Do tego odlotowe agentki, ach ten Andy.. Naprawdę dużo tego było. Teraz nie mogę sobie przypomnieć wielu tytułów. I powiem jeszcze, że bardzo bym chciała żeby ten kanał i wszystkie te bajki i seriale powróciły do telewizji.
      • smileyy776 Re: Jetix i Fox Kids 04.01.12, 17:41
        'odlotowe agentki' mam to jeszcze na dvd to była moja ulubiona bajka heh :3
    • sweeting Re: Jetix i Fox Kids 04.01.12, 21:31
      Gęsiej skórki to sie bałam jak ognia...big_grin
      a tak poza tym to "odlotowe agentki", "swiat według ludwiczka", "dzieciaki z klasy 402",
      "Hamtaro", 'dziwne przypadki w blake holsey high"... ogolnie prawie wszystko smile
    • wilkolak Re: Jetix i Fox Kids 04.01.12, 22:33
      Dziwne pzypadki w Blake Hoesy High i dzieci z klasy 101 czy jakoś tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka