Gość: mast IP: *.* 13.11.02, 10:36 Myślimy o wyjeździe w marcu do Austrii na narty, czy ktoś zna jakieś godne polecenia miejsce, gdzie niejeżdżąca na nartach mama z bobasem nie zanudzi się na śmierć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwias Re: Na narty z niemowlakiem IP: *.* 13.11.02, 10:39 Polecam Ski Circus w regionie Saalbach Hinterglamm. Dwa fajne miasteczka blisko siebie, dużo knajpek, stare muzeum, niedaleko Zell am See a dla narciarzy raj bo prawie 300 km tras zjazdowych różnej maści. Byłam tam dwa lata temu na Sylwestra , naprawdę super. Fajna jest też dolina Wildschonau, ale troszkę bardziej nudna dla niejeżdżących. Podobno fajnie jest w regionie Dachstein Tauren,ale sama nie byłam tylko słyszałam. A w ogóle to najlepiej skontaktować się z Austriackim Centrum Informacji Turystycznej, albo wytypować sobie regiony które chciałabyś odwiedzić i wysłać do nich mejla o przesłanie bliższych informacji. Dostaniesz masę doskonałych materiałów z opisem regionu łącznie ze ski mapami.w razie czego dysponuję adresami. pozdrawiamsylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwias Do zainteresowanych IP: *.* 21.11.02, 13:08 Przepraszam że tutaj ale któraś z Was chciała jeszcze namiary na Austrię. Przez przypadek wykasowałam tego mejla. Jeśli ktoś nie dostał a chciał prosze o kontakt. sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaszy Re: Na narty z niemowlakiem IP: *.* 21.11.02, 13:11 Również polecam region o którym mowa w poście powyżej.W związku z Twoim postem mam kilka pytań: w jakim wieku macie dziecko i czy jedziecie z dużą ilością znajomych?Czy ewentualnie mogłabym do Was dołączyć(z mężm). Mój mały w marcu będzie miał dopiero 6 m-cy i nie wiem czy mogę go narażać na taki wyjazd, ale muszę pojeździć, chociaż trochę! Odpowiedz Link Zgłoś