mami7 19.02.07, 22:54 Chciałabym pojechać z synkiem, 5 lat, na 3 tygodniowe wczasy klimatyczne. Póki co celuję w Jastarnię. Nie wybiera się ktoś może? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: nad morzem w maju 19.02.07, 23:46 bylam w zeszlym roku w maju w jastarni oj, juz sie nie wybieram nad morze w maju troche za bardzo wialo i padalo _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: nad morzem w maju 20.02.07, 08:55 hm, dzięki za uwagę. No właśnie tego się obawiam. Dlatego myślę jeszcze o czerwcu. Wybierasz się jakoś w tym roku? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: nad morzem w maju 20.02.07, 10:56 w tym roku chyba odpuszcze zosia ma w maju wycieczke z przedszkola + jest dlugi weekend majowy + ma urodziny wiec pewnie za rok na dluzej nad polskie morze a gdzie bedziesz mieszkac? _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: nad morzem w maju 20.02.07, 12:02 szkoda, że odpuszczasz w tym roku. Faktycznie w maju jest troche imprez w przedszkolu. Biorę tez pod uwagę czerwiec, chyba coraz bardziej poważnie. Młody w tym roku za duzo choruje, zalezy mi na wyjeździe na dłużej, przed zerówką. W przyszłym roku chciałabym pojechac na dłużej, ale na narty Nie wiem jeszcze, gdzie będziemy mieszkać. Mam kilka polecanych typów z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: nad morzem w maju 22.02.07, 14:24 Nad polskim morzem w maju byłam raz i już się raczej nie wybiorę - wymarzliśmy się strasznie i zwinęliśmy kilka dni wcześniej, niż mieliśmy w planach. Młody się przeziębił i wogóle było nie za ciekawie. Może lepiej celuj jednak na czerwiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 czerwiec ;-) 22.02.07, 15:21 przy tak skutecznym zniechęcaniu, skłaniam się ku wyjazdowi w czerwcu. Wybiera się ktos może? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch my :)! 22.02.07, 21:52 jedziemy 15 czerwca do osrodka exploris w Jastarni ))! Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: my :)! 23.02.07, 08:46 Właśnie się zastanawiam nad Explorisem, ale raczej pojadę od początku czerwca, bo chcę, żeby synek był na zakończeniu roku w przedszkolu, które kończy w tym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: nad morzem w maju 26.02.07, 13:37 Słyszałam ,że takie wyjazdy wiosenne mogą zdziałać dużo dobrego jeśli chodzi o zdrowie. Chodzi mi po głowie wyjazd nad morze na początku marca bo mój 5-latek jest właśnie po antybiotyku i dobrze zrobiłaby zmiana klimatu. Ale po tym co tu przeczytałam to mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: nad morzem w maju 26.02.07, 22:33 W zeszłym roku bylismy w drugiej połowie marca w górach, fajnie ) Było zimowo, ale nie lodowato. Ale też zima była inna niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: nad morzem w maju 26.02.07, 20:31 a ja jadę właśnie w marcu wtedy jest duża ilość jodu...Trzeba tylko niestety ciepło się ubierać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: nad morzem w maju 26.02.07, 22:31 Marzec, kwiecień, to raczej taki trudny okres, pogoda przejściowa. Zresztą dzień jeszcze krótki, nie dla mnie )) Ale faktycznie, ponoć wczesna wiosna najlepsza na wyjazdy klimatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca czerwiec - jedziemy 27.02.07, 15:26 Hej, my jedziemy w czerwcu na 3 tygodnie, ale do tej pory myslalam o Sopocie. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: czerwiec - jedziemy 27.02.07, 21:52 Też myślałam początkowo i o Sopocie, ale wolałabym jednak coś bardziej kameralnego i zalesionego. Koleżanki przekonują, że Jastarnia przed sezonem jest bardzo w porządku szczególnie z dzieckiem. Co Ty na to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k0niczynka Re: czerwiec - jedziemy 27.02.07, 22:14 Polecam kwatere Muszelka na ulicy Ogrodowej.Bardzo ładne pokoje,dobrze wyposazone i ceny przyzwoite lub Wille Augustyna przy tej samej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
martinkau a my w maju :) 28.02.07, 13:37 a my jedziemy w maju do sandry w pogorzelicy ( pomysł na wypoczynek i synka i nasz...) byliśmy też w grudniu i bardzo polecam - nawet jak było chłodno to synek się nie przeziębił tylko zahartował i długo potem nie chorował. Wiosna jest generalnie nad morzem ok, zwłaszcza dla alergików jak mój syn. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: a my w maju :) 28.02.07, 13:46 Polecam Bałtyk w Maju najwięcej jodu pogoda zazwyczaj super w zeszłym roku byliśmy w czerwu i był taki skwar że z maluchem nie mogliśmy chodzić na plażę było po 40 stopni w cieniu ! Sama bym pojechała w maju, w maju nad morzem jest super Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca Re: czerwiec - jedziemy 28.02.07, 22:28 a jakie masz typy, jesli chodzi o noclegi? ja w ogole nie znam jastarni! Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: czerwiec - jedziemy 01.03.07, 08:16 Myślałam o Explorisie, albo Annie. Chyba bardziej Annie. Podaję Ci linki: www.exploris.pl/pl/index.php?s=33 www.anna.maxmedia.pl/ Nie wiem w jakiej cenie by Cię coś interesowało. A Ty masz jakieś ciekawe namiary na Sopot? Brałam tez pod uwagę Sandrę w Pogorzelicy, ale po zeszzłorocznej wyprawie do Rewala, nie mam ochoty jechac taki kawał. Jeśtesmy z Warszawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Mieszkam nad morzem 28.02.07, 14:00 Z pogodą bywa róznie w maju, pamiętam takie maje, gdzie dzieci kąpały się w ogródkowym basenie, bo było bardzo ciepło, ale czasem jest całkiem zimno. Mówią jednak, ze nie ma złej pogody tylko nieodpowiednie ubranie i mają sporo racji. Ja również staram się choć raz w roku zmienić klimat chłopakom i zabrać je w góry, które maja dla mnie swój urok niezależnie od pory roku Odpowiedz Link Zgłoś