ola_ho 23.05.07, 13:01 Czy ma ktoś może bliższe informacje na temat wyspy? Jakieś namiary na noclegi i czy w ogóle (zdjęcia w Internecie zachęcają) warto się tam wybrać na wakację z 1,5 rocznym ludkiem? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolamaja Re: Bornholm 24.05.07, 01:22 Bornholm najlepiej zwiedzać na rowerach, myślę, że lepiej tę opcję zostawić na czas, kiedy dziecko będzie samo pedałować i będzie bardziej "kumate". A generalnie - pięknie. My planujemy Danię za rok z całą naszą trójką Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ho Re: Bornholm 24.05.07, 09:17 Dzieki pszczolamaja, chyba faktycznie racja Ale mimo wszysko kusi,kusi - przecież są foteliki dla dzieci A jeśli nie w tym roku, to może spotkamy sie za rok Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: Bornholm 24.05.07, 12:02 A ja mimo wszytsko polecam rowery z fotelikiem. My bylismy z naszą trochę starszą córcią bo ponad 2 letnią i byo super. Polecam hostele na noclegi, przystępne ceny, wygodnie i mozna poznac fajnych ludzi. Izula Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ho Re: Bornholm 24.05.07, 12:50 A mogła byś mi przesłać jakieś namiary? ola_ho@nospam.pl Odpowiedz Link Zgłoś