Dodaj do ulubionych

Władysławowo

13.06.07, 08:52
czy możecie cos polecic dla 2 dorosłych i 3 dzieci w wieku 1,9 m-cy, 5 i 8 lat
Obserwuj wątek
    • fuja1 Re: Władysławowo 18.06.07, 12:24
      Wydaje mi się że troszke póżno na poszukiwanie kwater,ja zamawiałam kwatere w
      marcu do władysławowa i już miałam problemy ale się udało my jedziemy od 14
      lipca , a wy kiedy ,my na 2 tygodnie
      • kempy1 Re: Władysławowo 18.06.07, 14:03
        Znalazłam mieszkanie 2-pokojowe co jest dla nas najlepszym rozwiazaniem, bo
        jadę z dzieckiem i moja siostra z 2 dzieci. My jedziemy późno bo na przełomie
        sierpnia i wrzesnia
        • edyurb Re: Władysławowo 22.06.07, 11:39
          My też jedziemy do Władka - 11-19 lipiec. Kwatera rezerwowana na początku
          kwietnia, ale się udało bo i do morza dość blisko smileJadę z mężem i 3
          dzieciaczków - 6, 2 i 4 m-ce.
          • adypka Re: Władysławowo 26.06.07, 14:03
            My również do Władka na ul.Brzozowa (bardzo blisko morza ok. 50 m) z synami 5 i
            1 rok od 10-16 lipca.
            • andy810 Re: Władysławowo 26.06.07, 15:13
              Fakt teraz trzeba się szybko decydować ale sa jeszcze wolne miejsca trzeba się
              tylko naszukać,my byliśmy we Wł.przy ul łąkowej ale tam było daleko do plaży i
              łazienka wspólna pojechaliśmy w ciemno i myślałam ze niedługo będziemy pod
              mostem nocować
              • izasia Re: Władysławowo 26.06.07, 22:09
                Moja tesciowa jest teraz we Władysławowie w pensjonacie Lucyna na
                Żytniej.Powiem Wam że jestem bardzo zadowolona.Teściowa mówi że porcje bardzo
                duże,bardzo urozmaicone jedzonko.My zawozilismy tam nasze dzici i teściową.Pani
                przesympatyczna,uczynna.Pokój raczej skromny i wąski ale z
                łazienką,czajnikiem,TV,drzwi balkonowe wychodza prosto do ogrodu.Dla dzieci
                super warunki.Nie wiem jak jest cenowo później..ale ja od 23.06-7.07 płace
                59,00 z wyzywieniem(śniadanie i obiadokolacja).Na śniadanie jest tak duży wybór
                i sporo że spokojnie teściowa ma na kolację.Tak więc na pewno tam jeszcze
                pojedziemy w następnym rokusmile))
                Pozdrawiam
                Iza
    • www.wladyslawowonocleg.pl Re: Władysławowo 08.03.18, 15:46
      Zapraszamy szukających noclegu we Władysławowie, do nowego serwisu pod adresem wladyslawowonocleg.pl który ma na celu ułatwienie turystom w poszukiwaniu kwatery nad morzem we Władysławowie i okolicy,również serwis oferuję podgląd z kamery na żywo plaży.www.wladyslawowonocleg.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka