kempy1 13.06.07, 08:52 czy możecie cos polecic dla 2 dorosłych i 3 dzieci w wieku 1,9 m-cy, 5 i 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuja1 Re: Władysławowo 18.06.07, 12:24 Wydaje mi się że troszke póżno na poszukiwanie kwater,ja zamawiałam kwatere w marcu do władysławowa i już miałam problemy ale się udało my jedziemy od 14 lipca , a wy kiedy ,my na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
kempy1 Re: Władysławowo 18.06.07, 14:03 Znalazłam mieszkanie 2-pokojowe co jest dla nas najlepszym rozwiazaniem, bo jadę z dzieckiem i moja siostra z 2 dzieci. My jedziemy późno bo na przełomie sierpnia i wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Władysławowo 22.06.07, 11:39 My też jedziemy do Władka - 11-19 lipiec. Kwatera rezerwowana na początku kwietnia, ale się udało bo i do morza dość blisko Jadę z mężem i 3 dzieciaczków - 6, 2 i 4 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
adypka Re: Władysławowo 26.06.07, 14:03 My również do Władka na ul.Brzozowa (bardzo blisko morza ok. 50 m) z synami 5 i 1 rok od 10-16 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Władysławowo 26.06.07, 15:13 Fakt teraz trzeba się szybko decydować ale sa jeszcze wolne miejsca trzeba się tylko naszukać,my byliśmy we Wł.przy ul łąkowej ale tam było daleko do plaży i łazienka wspólna pojechaliśmy w ciemno i myślałam ze niedługo będziemy pod mostem nocować Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Władysławowo 26.06.07, 22:09 Moja tesciowa jest teraz we Władysławowie w pensjonacie Lucyna na Żytniej.Powiem Wam że jestem bardzo zadowolona.Teściowa mówi że porcje bardzo duże,bardzo urozmaicone jedzonko.My zawozilismy tam nasze dzici i teściową.Pani przesympatyczna,uczynna.Pokój raczej skromny i wąski ale z łazienką,czajnikiem,TV,drzwi balkonowe wychodza prosto do ogrodu.Dla dzieci super warunki.Nie wiem jak jest cenowo później..ale ja od 23.06-7.07 płace 59,00 z wyzywieniem(śniadanie i obiadokolacja).Na śniadanie jest tak duży wybór i sporo że spokojnie teściowa ma na kolację.Tak więc na pewno tam jeszcze pojedziemy w następnym roku)) Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
www.wladyslawowonocleg.pl Re: Władysławowo 08.03.18, 15:46 Zapraszamy szukających noclegu we Władysławowie, do nowego serwisu pod adresem wladyslawowonocleg.pl który ma na celu ułatwienie turystom w poszukiwaniu kwatery nad morzem we Władysławowie i okolicy,również serwis oferuję podgląd z kamery na żywo plaży.www.wladyslawowonocleg.pl Odpowiedz Link Zgłoś