dhr1 18.06.07, 10:36 Mam pytanko czy ktoś może mi powiedzieć coś bliżej na temat Gąsek. .Wybieramy się tam z 1,5r.Córeczką / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labondek Re: GĄSKI 18.06.07, 11:13 Nie wiem jak jest teraz, bo ja tam byłam kilka lat temu, było super. Jest to mała miejscowość, cisza, spokój, czysta plaża. Polecam. W tym roku tez chciałam się tam wybrac z moją 1,5-roczną córeczką, niestety nie udało mi się niczego zarezerwować i wybieram się do Mielenka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: GĄSKI 18.06.07, 14:27 Witam, byliśmy tam w zeszłytm roku i polecam osobiście Gąski dla rodzin z małymi dziećmi, jedyne atrakcje dla dzieci przy latarni a tak pozatym to dziura ok. 4 sklepów i paru barów - restauracji. Niestety ceny w sklepach wyższe niż normalnie ale tak jest nad całym Bałtykiem, Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: GĄSKI 19.06.07, 21:59 witam bylam tam w zeszlym roku ale krotko na wycieczce rowerowej dla mnie to dziura mozna sie przez tydzin zanudzic nie polecam my bylismy w sarbinowie fajna miejscowos niezaduza bylam z synkiem ktory mial roczek wzdluz plazy jest promenada mozna spacerowac wozkiem blisko lasem do CHLOPOW. W gaskach jedyna atrakcja to latarnia ale kazdy wybiera to co woli.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś