xena_music 07.07.03, 22:28 kto z was się wybiera na hel lub gdzies w poblize??będę tam od 15.07 i szukam towarzystwa!!!!!!!!!!! a może ktos da mi rady co do samego pobytu nad morzem z półrocznym dzieckiem, co wziąć, itp dzieki Ania-xena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anax2 Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 08.07.03, 14:15 Ja jadę od 20 lipca do władysławowa.Jeżeli chcesz się spotkać z mamami to śledz stronke www.maluchy.pl my spotykamy się we władku 21 i 27 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
brendastar Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 09.07.03, 13:42 Aniu, a gdzie będziesz dokładnie? Ja nie w kwestii spotkania ale szukam namiarów na jakąś kwaterę, pensjonat na Helu. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2000 Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 15.07.03, 15:53 Ja od 20 lipca razem z mężem i prawie 3 letnią córką bede w Jastarni w pensjonacie Posejdon. Pozdrawiam wszystkich wczasowiczów i życze pięknej pogody anka Odpowiedz Link Zgłoś
jolach73 Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 10.07.03, 20:22 xena_music napisała: > kto z was się wybiera na hel lub gdzies w poblize??będę tam od 15.07 i szukam > towarzystwa!!!!!!!!!!! > a może ktos da mi rady co do samego pobytu nad morzem z półrocznym dzieckiem, > co wziąć, itp > dzieki > Ania-xena Aniu ja jadę do Jastarni i będziemy tam od 15.07. i też mam ten sam problem jedziemy w czwórkę ja, mąż, córcia /13.01.99/ i ten najmłodzszy który właśnie 15-tego skończy 3 miesiące. I co ja mam dla niego wziąć chyba wszystko/hihihi/. A gdzie dokładnie będziesz w samym Helu czy na półwyspie Helskim. jestem ciekawa jaka pogoda nam się szykuje. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 11.07.03, 11:03 Jadę do gdanska 20 lipca, potem od 27 do Karwii na tydzień. mama_wiktora@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 12.07.03, 00:44 Bedę na samym Helu, w wagonach mieszkalnych, są to wczasy.będe od 16, z wyjątkiem weekendów, wracam do w-wy grać na weselach, taka moja praca, ale po za tym bede do 25.07. piszcie na priv to się dogadamy xena_music@wp.pl Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dragon24 Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 14.07.03, 10:19 Witam. My z małzonką i 1,5 rocznym Pawełkiem będziemy od 20.07. nad morzem a dokładnie w Chałupach, więc jeśli tak to możemy się spotkać .... jakoś. Hm.. tylko nie wiem jak się spotkamy???, może jakies sugestie?? Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Jadę na Hel, kto będzie w tamtych okolicach? 15.07.03, 19:34 ja jadę już jutro, jeśli by co to na nr.gg 4402948 piszcie do 24:00dziś Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bolab Re: wczasy z niemowlęciem 22.07.03, 13:01 Witam serdecznie, Jeżeli wybieracie się w okolice Helu to polecam wczasy z niemowlęciem "Nasze Dziecko". Organizuje je biuro podróży IKA - TUR z Gdańska. Byliśmy z nimi na weekendzie. Super zabawa. Nasz synek szalał z nami na basenie i nawet zanurzył główkę pod wodą. Jeździliśmy też na deskorolce z wózkiem. Naprawdę niezła frajda, serdecznie polecam. Jeżeli jesteś zainteresowana to podam nr tel: 058 763-18-01 Odpowiedz Link Zgłoś