bezi2 19.01.08, 22:18 Witam serdecznie! W kwietniu wybieramy się z naszym 7-miesięcznym synkiem na Gran Canarię. Czy wiecie może, czy są tam w marketach słoiczki gerbera??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.stalowa Re: Wakacje - pytanie o Gerbera 19.01.08, 22:59 Najlepiej wejdz na google,poszukaj miejscowosci ,w ktorej bedziesz wraz z lista marketow i po prostu zadzwon i zapytaj,najprawdopodobniej maja,jak nie gerbera to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
ana8080 Re: Wakacje - pytanie o Gerbera 20.01.08, 14:35 Witaj ja w grudniu byłam na Lanzarocie( również Wyspy Kanaryjskie) popularne są sklepy Spar dość dobrze wyposażone w artykuły dziecięce typu mieszanki,kosmetyki i pieluchy. Nie masz co liczyć na Gerbera lae znajdziesz Hipp i Nestle. Hipp słoiczki w przyzwoitych cenach i mnóstwo kaszek oraz mieszanek Nestle. Możesz zabrać też słoiczki z PL ja tego nigdy nie robię na miejscu można bez problemu kupić nawet w Tunezji jest Hipp.Pozdrawiam życzę udanych wakacji!!! PS Co do telefonu to bezsensu...Hiszpanie nie mówią dobrze po angielsku zresztą to chyba nie takie łatwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.solska Re: Wakacje - pytanie o Gerbera 20.01.08, 14:53 Na pewno są odżywki dla niemowląt i dzieci. To w końcu Hiszpania. Nie wiem czy akurat będzie Gerber, ale na pewno znajdziesz coś dla dziecka. Wiem na pewno, że trudno jest dostać cos bez marchewki - moja koleżanka w zeszłym roku tam była, a jej mała była uczulona na marchewkę, w związku z tym musiała jeść wszystko z pomidorami, bo tylko to było bez marchewki )))) Odpowiedz Link Zgłoś