k.malwa 04.02.08, 21:01 Cześć! Co sądzicie o wyjeździe do Egiptu w lipcu z 9 miesięcznym dzieciątkiem?Chcemy się tam wybrać,ale się wahamy czy Laurunia nie będzie jeszcze za mała.Może macie jakieś ciekawsze propozycje? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_ag Re: Egipt a małe dziecko 04.02.08, 21:03 Nigdy bym się na to nie zdecydowała. Nie Egipt, nie w lipcu i nie z 9-miesięcznym maluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
aagaa85 Re: Egipt a małe dziecko 04.02.08, 21:05 Egipt wcale nie jest głupi na wyjazd z 9-miesięczniakiem ale... nie w lipcu. Zdecydowanie za ciepło, nawet dla dorosłego. Polecam wybrac coś innego albo wybrać inny termin wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.solska Re: Egipt a małe dziecko 04.02.08, 21:37 Egipt jest ok, ale rzeczywiście nie w lipcu. Ja byłam tam w zeszłym roku w maju (mała miała wtedy właśnie 9 miesięcy) i już było gorąco, a w lipcu podobno tam dochodzi do 40 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
k.malwa Re: Egipt a małe dziecko 04.02.08, 21:39 A gdzie radzicie jechać?Macie jakieś sprawdzone miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
margaretnet Re: Egipt a małe dziecko 04.02.08, 23:09 Ja się wybieram do Egiptu 16.02 z moją 11 miesięczną córeczką. Mam tylko obawy jak zniesie podróż samolotem, zwłaszcza lądowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Egipt a małe dziecko 05.02.08, 13:30 My bylismy w Egipcie w grudniu z 3,5 latką i 7 miesieczną córką. Było suuuper!!!!Zdecydowanie polecam Egipt dla takich maluchów-ale NIE W LIPCU!!!!!!! Temperatura w grudniu była dla niej suuuper!!!!!! 1 Odpowiedz Link Zgłoś
anja-2 Re: Egipt a małe dziecko 05.02.08, 14:22 My byliamy qw listopadzie z 4 miesiecznym synkiem, lot zniosl super na miejscu tez swietnie, chociaz juz mozno wialo, odpoczelismy. Egipt polecam jak najbardziej, ale nie lipiec bo sa upaly straszliwie dokuczliwe, Moze jedz naprzelomie pazdziernika i listopada wtedy jest przykjemna pogoda w tym okresie byla moja siostra z 9 miesieczna coreczka i wspomina super Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: Egipt a małe dziecko 05.02.08, 22:11 Ja lecę z roczną córeczką pod koniec marca. Lipiec odradzam! Straszny upał! Z dzieckiem najlepiej tam lecieć wiosną albo jesienią (od października),zimą też jest przyjemnie. Ja lecę do hotelu Ali baba - opinie o nim możesz poczytać na www.wakacje.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woy-teq Re: Egipt a małe dziecko 21.02.08, 16:16 chcemy jechac z zona w kwietniu z wtedy 13 miesiecznym Karolem - nie bedzie za cieplo?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: Egipt a małe dziecko 21.02.08, 16:54 odradzam, dopadnie malenstwo zemsta faraona i po co wam to? odwodnic sie moze. a w lipu odradzam podwójnie. ja bylam w maju i było miejscami 47 st c Odpowiedz Link Zgłoś
woy-teq Re: Egipt a małe dziecko 21.02.08, 17:41 to gdzie wg Was? chodzi o pewna pogode,przystepna cene - 7 dni... Odpowiedz Link Zgłoś