vayacondios 15.05.08, 15:30 Czy ktoś był w tym ośrodku i może się podzielić wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika.777 Re: Stegna IBIS 15.05.08, 20:37 Byliśmy tam dwa lata temu i wspominam super. Mieszkaliśmy w domkach, które są nowe, ale są też pawilony z pokojami (z dziećmi koniecznie trzeba się postarać o pokój na dole). Jest odkryty basen z dość ciepłą wodą, plac zabaw, przedszkole letnie, ośrodek jest czysty i zadbany. Jedyny mankament, jaki zapamiętałam, to niezbyt dobre jedzenie, ale to już kwestia gustu. Ogólnie polecam. Aha, zakwaterowanie w pawilonach wychodzi dosyć tanio, domki są natomiast drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Stegna IBIS 16.05.08, 09:50 musztarda po obiedzie)), dzwoniłam , nie ma miejsc w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
kolumbus12 Re: Stegna IBIS 10.06.08, 11:58 Witam!! Byłem w tamtym roku i w tym też jadę. Jest super, ale to oczywiście kwestia gustu, a na ten temat podobno się nie dyskutuje.Wszystko dokładnie tak jak opsano na stronie inetnetowej www.ibis.mierzeja.pl Wyżywienie extra,śniadanie szwedzki stół,basen,do morza blisko przez las,tylko jedno strome podejście,wieczorki zapoznawcze,pieczenie kiełbasek, zabawy dla dzieci-to wszystko w programie-bez ściemy. Gorąco polecam-byle pogoda dopisała. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusja1 Re: Stegna IBIS 10.06.08, 12:39 Witam, Właśnie jadę tam w sobotę na 10 dni. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i że bedzie super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anika.777 Re: Stegna IBIS 10.06.08, 19:52 Śniadanie szwedzki stół - ale trzeba zdążyć ) Pięć minut po otwarciu stołówki zostają już tylko pomidory... ) Odpowiedz Link Zgłoś
julenka2202 Re: Stegna IBIS 09.08.13, 10:29 Byliśmy w tym roku (2013) w OW Ibis. Wrażenia mamy mieszane. Jest to ośrodek dla rodzin z dziećmi i to zdecydowało o naszym wyborze. Byliśmy tam z 3 dzieci. Do plaży jest dosyć daleko. Droga na skróty przez las nie jest przeznaczona dla małych dzieci w wózkach. Jest to leśna ścieżka, piaszczysta i miejscami bardzo stroma. Nie da się tamtędy chodzić z wózkiem. Trzeba iść dłuższą drogą. Obsługa przeciętna. Byliśmy już wcześniej w tego typu ośrodkach i w porównaniu z nimi wypada raczej słabo. Pokój zastaliśmy z pajęczynami i pająkami. Musiałam poprosić o zasłonkę do okna bo ta, która była zasłaniała ledwo pół okna. Dostaliśmy za mało ręczników. Oczywiście gdy poprosiłam o brakujące ręczniki to je dostałam.Tak więc obsłudze mogę zarzucić kilka zaniedbań. Brodzik stoi pusty bo woda w nim jest zimna. W dużym basenie (120 cm głębokości) woda jest podgrzewana. Wiadomości organizacyjne przekazywane są w czasie posiłków. Mieszkając w domku i nie korzystając z wyżywienia nie byliśmy informowani o wielu rzeczach. Są 2 place zabaw dla dzieci, trampolina i przedszkole. W przedszkolu od 9 do 13 jest pani, która się dziećmi opiekuje.Później też można korzystać z przedszkola.Wyżywienia nie mogę niestety ocenić bo nie korzystaliśmy. Wiem tylko, że obiadokolacja dla 1 osoby kosztowała 33 zł. Właścicielka niezbyt kontaktowa, rozmawiając ze mną odbierała inne telefony a na zgłaszane przeze mnie uwagi reagowała śmiechem. Podsumowując - da się mieszkać i wypoczywać ale bez rewelacji. Ogólnie 3+ Odpowiedz Link Zgłoś