_diabolique_ 11.06.08, 12:33 Czy ktos byl, wybiera sie, poleca? Waham sie pomiedzy Piaskami ze wzgledu na cisze i spokoj i Krakusem w Stegnie. Moze ktos mi dopomoze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manuela777 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 12.06.08, 22:48 Byłam w Piaskach z małym dzieckiem w majówkę. Jeżeli lubisz cisze i spokój to polecam. Ale ostrzegam, że większej dziury nie widziałam Nudy, nudy i jeszcze raz nudy! Jedyny plus to pustki na plaży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajak3 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 13.06.08, 15:22 co do Piaskow to rzeczywiscie spokojna okolica, mi pasowalo z dzieciaczkami, jezeli chodzi o sam osrodek to jest oddalony troszke od centrum, no i jest tam sporo domkow, stolowka, basen, no i czasami na stolowce organizuja jakies imprezy, my bylismy np. na teatrzyku Odpowiedz Link Zgłoś
agataj227 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 17.06.08, 13:45 a co z wyżywieniem? tylko w ośrodku, czy na mieście da się zjeśc coś ciepłego? Odpowiedz Link Zgłoś
ulkato3 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 28.07.08, 22:31 Jeżeli jeszcze nie jest za późno, to omijajcie szerokim łukiem piaski Club!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag7714 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 29.07.08, 13:29 A dlaczego? Byłam tam w zeszłym roku i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkato3 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 29.07.08, 16:13 W zeszłym roku była stała ,miła i bardzo sympatyczna obsługa. W tym kompletny rajwach. Szkoda słów.Począwszy od wejścia , od recepcji.Siedzą tam Bóg wie dla kogo i dlaczego "damy".Kompletnie zielone i niekompetentne. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkato3 Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 29.07.08, 16:23 Dodam jeszcze,że niepochlebne ale za to prawdziwe posty są bardzo szybko usuwane. Moje odczucia i spostrzeżenia są tegoroczne i zapewniam nie są odosobnione. Odpowiedz Link Zgłoś
szybownick Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 17.09.08, 21:00 W tym roku były roje os, nie sposóby było się opędzić. W kwestii samego ośrodka - trzeba pamiętać (na stronie o tym nie informują), że podana cena jeset nie za cały, ale za pół domku. W domku typu "nowy" oraz w tym szpiczastym, są po dwa mieszkania w każdym. Najbardziej się zawiodłem brakiem materacy na łóżkach - zamiast nich były jakieś zużyte pianki bez żadnego obleczenia. Przypominało to starą gąbkę do wycierania tablicy w szkole. Te gąbki do wygodnych niestety nie należały, zdarzało mi się pod nimi wyczuć drewniane deski łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
kajtusia_bez_majtusia Re: Piaski Club w Piaskach - polecacie? 02.09.13, 14:38 nie polecam! rezerwacji dokonałam przez internet, wpłaciłam zaliczkę. domek nowy, pani przez telefon powiedziała że jest o wyższym standardzie. parking płatny dodatkowo- myślę ok, będzie bezpiecznie. przyjechałam na miejsce, poprosiłam o pokazanie domku zanim wpłacę resztę kasy. prowadzi mnie dziewczyna pracująca na kuchni lub stołówce. otwiera domek- na wstępie uderza zapach stęchlizny i pleśni, a potem było już tylko gorzej. materace na łóżkach poplamione, podłoga aż się lepiła, w łazience syf, sedes nieumyty. na ścianach ślady po zabitym robactwie chyba z kilku lat. całość ledwo kupy się trzyma. plac zabaw w stanie takim że dziecka ze puściłabym na niego. zrezygnowałam z pobytu tam, w tej samej cenie znalazłam w samych Piaskach super kwaterę- czystą, z wyposażeniem włącznie z parawanem i parasolem na plażę! oczywiście zaliczki mi nie zwrócili a na kierownika ośrodka doczekać się nie mogłam. Odpowiedz Link Zgłoś