pyzunia2007 23.01.09, 11:32 na wakacje mając do wyboru ustronie morskie,dźwirzyno lub świnoujście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:33 w żadnym z tych miejsc nie byłam, więc wszędzie po trochu albo wszystko jedno gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:33 Ja do Świnoujścia. Podoba mi się prom i miasto, możliwość popłynięcia do Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:36 W żadne. Wszystkie zapchane, pełne ludzi i koszmarnie drogie. Innej opcji nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:38 to samo miałam napisać. Dwa lata temu pojechałam nad morze i dotąd chodziłam po plażach aż znalazłam z odpowiednio małą ilością ludzi, Odpowiedz Link Zgłoś
pyzunia2007 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:41 Ja lubię takie miejscowości gdzie jest tłoczno i cos się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 11:38 Z tych trzech to w Ustroniu byłam najkrócej i najbardziej mi się podobało (może dlatego, że właśnie najkrócej byłam?), więc tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzunia2007 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 12:56 nie lubie gór tzn nie lubie po nich chodzic ,wolę wypoczywac leżąc na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 13:01 Oj to będziesz musiała wczesnie wstawać, bo upolowanie miejsca na plazy w wymienionych miejscowościach graniczy z cudem. A o budowaniu zamków z piasku zapomnij. Za to towarzystwo palaczy/pijących piwo/kolonijnej szarańczy/słuchajacych radia/itp. zapewnione w ilosciach niepoliczalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 16:38 Ja to bym pojechała do Trójmiasta. Albo gdzieś w las,nad jezioro.Tyle że osobiście lubię ciszę i spokój a Ty piszesz że gwar i tłok.A więc wal do Gdańska na Jarmark Dominikański.Gwarantuję ścisk taki ze dzieci pogubisz(jeśli masz). Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: Gdzie byście pojechały 24.01.09, 11:38 tolka11 naprawdę? Jak ostatnio byłam nad morzem ostatni raz (więcej nie chce tam jechac) to własnie byłam 28 lipiec 5 sierpień w tyym czasie i ludzi było mało na plaży. Czy był słoneczny gorący dzień czy padało tak samo było tłumu zero. Nad polskim morzem wcale nie ma takich tłumów, zeby nie zbudowac zamku, bez przesady. Swobody, brudu , wszystkiego po trochu. Nie jeżdzę w polskę szkoda kasy, taniej za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 21:38 jak juz bym koniecznie musiala wybierac, to do swinoujscia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamc-ia33 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 22:15 ustronie morskie polllleeeeecccccaaaaaammmmmm!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 22:54 Do Gdańska A z tych trzech, to chyba tylko Świnoujście - ze względu na prom do Szwecji... Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: Gdzie byście pojechały 23.01.09, 23:11 oczywiście że do Dźwirzyna jeździmy tam od 10 lat i jeszcze nam się nie znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
luzor75 Re: Gdzie byście pojechały 27.01.09, 10:39 ja byłem w zeszłym roku w Pobierowie - polecam udzika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: Gdzie byście pojechały 06.02.09, 09:47 ZDECYDOWANIE DO DŹWIRZYNA!!!! Byłam w Ustroniu 3 lata temu a w Świnoujściu tylko na 1 dzień (będąc w Mrzeżynie)... ale w Dźwirzynie byłam juz kilka razy, w ubiegłym roku też i w tym znów się wybieram!!!! Dźwirzyno po prostu pokochałam)) Kołobrzeg jest blisko, więc w razie niepogody jest gdzie pojechać, polecam też miejsce w stylu "Dziki Zachód" za Kołobrzegiem, w Zieleniewie. Warto pojechać tam zwłaszcza z dzieckiem. My od 2 lat odwiedzamy to miejsce w mniej "plażowy" dzień. B. Odpowiedz Link Zgłoś