bazylea1 27.06.09, 09:39 podajcie proszę nazwy hoteli typu Gołębiewski z dużym basenem, atrakcjami dla dzieci itp. lokalizacja dowolna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylea1 Re: Polska - dobry hotel z basenem 27.06.09, 09:58 aha i żeby można było mieszkać w domku a nie pokoju hotelowym Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Polska - dobry hotel z basenem 27.06.09, 11:27 Sandra spa w Pogorzelicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Polska - dobry hotel z basenem 28.06.09, 17:24 Spa Erisowej. Wzgorza Dylewskie. Polecam nieustajaco. Krynica tez super fajna, ale tam tylko pokoje hotelowe, nie ma apartamentow. Odpowiedz Link Zgłoś
anetazw Re: Polska - dobry hotel z basenem 29.06.09, 10:24 Drugiego takiego Hotelu jak Gopłebiewski w Mikołajkach nigdzie nie znajdziesz.... Sprawdziłam już wszystkie możliwe oferty i niestety nic podobnego nawet nie ma. niestety fakt ogromnej tropicany, bawialni, lodowiska i d=ogromnego terenu dookoła z przystania i koń=mi jest nie do pobicia.... Do tego dochodzi fakt iż jest to miejsce popularne wśród rodziców więc nasze maluchy nie narzekają na brak towarzystwa a i nikomu na obiedzie czy w lobby nie przeszkadzają maluchy braykające, smiejące i dokazujace na całego. Wzgórza Dylewskie odpadają - mam na myśli Spa dr.Ireny Eris - zbyt dużo nadąsanych i fukających babeczek, które się tylko wymądrzają że dziecko należy zopstawić z nianią w domu a nie zabierać do hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Polska - dobry hotel z basenem 29.06.09, 11:35 netazw napisała: > > > > > Wzgórza Dylewskie odpadają - mam na myśli Spa dr.Ireny Eris - zbyt > dużo nadąsanych i fukających babeczek, które się tylko wymądrzają > że dziecko należy zopstawić z nianią w domu a nie zabierać do > hotelu... ciekawostka, bylam 5 razy, w tym 4 razy z dzieckiem i nigdy nic podobnego mi sie nie zdazylo A jesli chodzi o Golebiewskiego, de gustibus non est disputandum, ale bylam raz i nigdy wiecej. IMO nie nawidze takich molochow i takich ilosci ludzi na wakacjach. Na sniadaniu czulam sie jak na Marszalkowskiej w godzinach szczytu i nawet tropikana tego nie wynagrodzila Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Mrongovia **** w Mrągowie 29.06.09, 22:21 Właśnie spędzamy tu urlop. Zespół basenów jest fajny, chociaż dużo mniejszy niż w mikołajkowym Gołębiewskim. Dodatkowo są organizowane różne zajęcia - wycieczki, spływy, konkursy, seanse filmowe dla dzieci. Jedzenie smaczne. Bardzo ładna okolica, doskonała do spacerów. Problemem jest brak klimatyzacji w pokoju. Nie spodziewałam się, że będzie potrzebna w Polsce Ostatnio lato nas nie rozpieszczało. www.hoteleispa.pl/lato/ Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada.0 Re: Polska - dobry hotel z basenem 30.06.09, 12:05 Przyłączam się do pozytywnych opinii o Mrongovii w Mrągowie. Super basen, okolica, pokoiki z wyjściem na trawkę, brak minusów. Jak ktoś lubi kierunek południe to polecam hotel Verde Montana w Kudowie Zdrowju - bardzo dobry standard, basen i plac zabaw. Gołębiewski w moim odczuci jest beznadziejny, zniszczony, basen wręcz odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Polska - dobry hotel z basenem 01.07.09, 12:02 www.hotelniedzwiadek.pl/index.php nie wiem, czy dzieci tam mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś