blackmartinez76 29.07.09, 10:38 Witam. Wybieram się na początku września z synkiem ( 18 miesiecy ) do Tunezji. Czy ktoś był w podobnym terminie ? Jak dziecko znosi takie wakacje ? Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neusia Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 11:27 Witam ja byłam z lipcu a więc teoretycznie najcieplej z 22 miesięczną córeczką i było super!! Polecam Tunezję! Lot zniosła super zero płaczu czy marudzenia, a na miejscu rewelacja jadła wszystko to co my piła tamtejsze mleko i soki i nic jej nie było. Ja byłam w hotelu Lti Mahdia Beach i basen tam jest super dla dzieci także mała miał radochę i do dzisiaj potrafi mi ni z tego ni z owego powiedzieć że ona chce do Tunezji kompu kompu. Życzę udanych wakacji i proszę się nie martwić dzieci dobrze je znoszą. W razie jeszcze jakiś pytań podaje maila neusia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blackmartinez76 Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 12:15 A może polecieć 1 października ? Tylko czy juz dla maluszka nie będzie za chłodno i czy skorzysta z basenu i pokapie sie w morzu ? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
neusia Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 13:59 Z tego co słyszałam to w październiku zaczyna się już okres deszczowy. Ja byłam na początku lipca i teoretycznie jest tam najgoręcej ale moim zdaniem pogoda była super było gorącą owszem ale nie duszno bywały też chmurki i w jedno popołudnie nawet pokropiło. Nie ma co bać się upałów bo tam inaczej się to odczuwa i dzieci znoszą to rewelacyjnie. Ja małą smarowałam 50 i 30 a i tak wróciła wspaniale opalona. Woda w basenie cieplutka w morzu też i naprawdę nawet w sezonie jest super. Odpowiedz Link Zgłoś