Dodaj do ulubionych

Tunezja z dzieckiem

29.07.09, 10:38
Witam.
Wybieram się na początku września z synkiem ( 18 miesiecy ) do
Tunezji.
Czy ktoś był w podobnym terminie ? Jak dziecko znosi takie wakacje ?
Ewa.
Obserwuj wątek
    • neusia Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 11:27
      Witam ja byłam z lipcu a więc teoretycznie najcieplej z 22 miesięczną córeczką i
      było super!! Polecam Tunezję! Lot zniosła super zero płaczu czy marudzenia, a na
      miejscu rewelacja jadła wszystko to co my piła tamtejsze mleko i soki i nic jej
      nie było. Ja byłam w hotelu Lti Mahdia Beach i basen tam jest super dla dzieci
      także mała miał radochę i do dzisiaj potrafi mi ni z tego ni z owego powiedzieć
      że ona chce do Tunezji kompu kompu. Życzę udanych wakacji i proszę się nie
      martwić dzieci dobrze je znoszą. W razie jeszcze jakiś pytań podaje maila
      neusia@wp.pl
    • blackmartinez76 Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 12:15
      A może polecieć 1 października ?
      Tylko czy juz dla maluszka nie będzie za chłodno i czy skorzysta z
      basenu i pokapie sie w morzu ?
      Ewa
      • neusia Re: Tunezja z dzieckiem 29.07.09, 13:59
        Z tego co słyszałam to w październiku zaczyna się już okres deszczowy. Ja byłam
        na początku lipca i teoretycznie jest tam najgoręcej ale moim zdaniem pogoda
        była super było gorącą owszem ale nie duszno bywały też chmurki i w jedno
        popołudnie nawet pokropiło. Nie ma co bać się upałów bo tam inaczej się to
        odczuwa i dzieci znoszą to rewelacyjnie. Ja małą smarowałam 50 i 30 a i tak
        wróciła wspaniale opalona. Woda w basenie cieplutka w morzu też i naprawdę nawet
        w sezonie jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka