beti_k 24.07.03, 20:42 ..chyba że było...(((( Beti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochotka69 Re: Dlaczego nic nie wyszło ze spotkania? 29.07.03, 13:07 Chyba ze nie nie bylo, a moze sie jednak spotkamy? Teraz tak cieplutko na dworzu moze byc w polecanej przezemnie Damroce, albo namowimy Barbie zeby nas zaprosila Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun spotkanie 31.07.03, 23:05 Zaproszenie aktualne, czekam na Wasze propozycje. Jestem w Toruniu i chyba do 20 sierpnia nigdzie nie wyjadę. Damroki nie polecałabym bo podano mi rok temu dorodnego karalucha na talerzu z kluskami kartoflanymi. Był ogromny, brrr, beee. Więc wolę własną kuchnię i wam też coś upitraszę. Najlepiej w okolicy niedzieli spotkajmy się. barbie Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: spotkanie 02.08.03, 17:29 Basiu Będę jeszcze do srody 6 sierpnia, więc możemy się spotkać w większym gronie.Mam już dostęp do netu dzięki uprzejmości kuzynki męża i czekam na propozycję. Pozdrawiam wszystkie emamy z Torunia i okolic Daga Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: spotkanie 07.08.03, 20:57 Co do Damroki to zmieniłam zdanie, rzeczywiscie nie jest tam super miło. Po 18 sierpnia wracam z wakacji to bede miala czas Dziewczyny, jeżeli barbie nas zaprasza to moze skorzystamy z zaproszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: spotkanie 08.08.03, 13:15 My z Basią sie juz spotkałysmy a z pozostałymi dziewczynami nie miałam okazji z prostej przyczyny prosiłam o deklarację kto moze i nikt nie wpisał sie na liste obecności W tej sytuacji nie wiem kiedy teraz na dłużej zabawię w Toruniu, bo moja strasza córka idzie do szkoły od września. czekam na korespondencję pozdr Daga Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun było spotkanie 28.08.03, 09:23 Cześć Beti wczoraj tzn w środę 27.08 było spotkanie u mnie. Nie mogłam wysłać ci maila. Była tylko nuti inne dziewczyny powiadomione nie dotarły a szkoda. Nadal jestem otwarta na propozycje spędzenia razem czasu. Basia Odpowiedz Link Zgłoś