Dodaj do ulubionych

Proszę o radę

IP: *.* 03.09.02, 11:04
Witam lubelskie emamy i etatusiów. Bardzo proszę Was o radę. Nie byłam zadowolona z lekarza, który prowadził moją pierwszą ciążę. Planuję drugie dziecko, czy moglibyście mi kogoś polecić. Chciałabym urodzić w szpitalu na Jaczewskiego, więc pasowałoby, gdyby lekarz tam pracował. Pozdrawiam wszystkich.Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: klara Re: Proszę o radę IP: *.* 30.09.02, 09:05
      Ja rodziłam 4 lata temu, więc to już kawał czasu, ale wtedy było można rodzić na Jaczewskiego będąc z innego rejonu. Polecam tamtejszą szkołę rodzenia (zapisanie się do niej chyba zwiększa szanse na to, że cie przyjmą w razie gdyby jednak były z tym jakieś problemy). Zajęcia wspominam jako zbawienne chwile i lekarstwo na różnego rodzaju ciążowe smutki. Pozdrawiam serdecznie. Klara
    • Gość: janeczka Re: Proszę o radę IP: *.* 30.09.02, 09:15
      Kilka postów niżej było już coś na ten temat.Rodziłam na Jaczewskiego ponad 2 lata temu i nie jestem tak zupełnie zadowolona.Jeśli już to polecam doktor Michalak-przyjmuje w Luxmedzie.Jest bardzo miła, dokładna i podchodzi do pacjentek z sercem.
    • Gość: joankafm Re: Proszę o radę IP: *.* 25.10.02, 12:44
      Droga Ewo! Rodziłam na Jaczewskiego w Październiku 2001 a moim lekarzem prowadzącym był pan doktor Andrzej Rosiński - polecam go z całego serca i wychwalam pod niebiosa - uratował mnie i mojego Jasia. Przyjmuje na ul. Dębowskiego, robi na miejscu USG i jest bardzo staranny i kompetentny. Moje koleżanki obecnie w ciąży również go chwalą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka