Dodaj do ulubionych

chirurg dziecięcy

IP: *.* 12.12.02, 11:20
Cześć Dziewczyny,potrzebuję Waszej rady. Szukam dobrego chirurga dziecięcego, ponieważ mój synek ma kłopoty z siusiakiem. Nasza p. doktor stwierdziła, że wprawdzie nie jest to stulejka, ale napletek jest dość wąski i trzeba to "naprawić" chirurgicznie. Szczerze mówiąc nie bardzo podoba mi się tak zdecydowana interwencja.Przekopałam się przez internet i teraz jestem juz kompletnie skołowana, każda opinia inna. Chciałabym dlatego pójść do jakiegoś dobrego chirurga, który zajmuje się tym na co dzień, żeby ocenił, czy rzeczywiście potrzebne jest cięcie. NIe chciałabym trafić do kogoś, kto będzie Rafałowi ściągał na siłę napletek i doprowadzi do jego rozerwania, brrr. Sprawa jst dość pilna, bo ostatnio Rafał nad ranem płacze przez sen i "przebiera" nóżkami. Chyba go to boli, choć wcale nie jest zaczerwienione. Wyniki moczu są ok.PozdrawiamRafa
Obserwuj wątek
    • Gość: emama23 Re: chirurg dziecięcy IP: *.* 12.12.02, 19:12
      Hej ,Niestety nie piszesz skad jestes (pewnie z Lublina) a ja znam swietnego chirurga dziciecego w Zamosciu.Pzdr
    • Gość: janeczka Re: chirurg dziecięcy IP: *.* 12.12.02, 19:22
      Rafaelko-mamy podobny kłopot. Pediatra(dr Partyka, do którego mam bardzo duże zaufanie) powiedział, że dzieci zdrowych się nie leczy i, żeby poczekać do ukończenia przez Jasia 4 roku życia. Do tego czasu napletek sam może się odkleić. Małemu chłopcu lepiej nie odklejać, bo to powoduje często zrosty- i to dopiero jest problem.Tego zdania również jest doktor Stawiarz(pediatra Jaśkowa-do której też mam duże zaufania). Pani doktor poleciła, żeby jedynie delikatnie masować w czasie kąpieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka