Gość: Raczek74
IP: *.*
04.11.02, 13:31
Kilka uwag:1. Wypowiedziałam się jedynie nt. zielonogórskiego szpitala, mam do tego takie samo prawo jak Ty i wszystkie inne osoby na tym forum; widać z Twojego postu, że nie lubisz, jak ktoś ma odmienne zdanie niż Twoja opinia- w takim wypadku proponuję Ci, żebyś założyła własne forum, dostępne tylko dla swoich wybrańców.2. Zakładając własne forum, będziesz mogła być adminem i udzielać reprymend, komu Ci się tylko podoba ;póki co ,nie wchodź w kompetencje innych;3. Natura ludzka ma to do siebie ,że najbardziej obraża się na to , co jest prawdą o niej samej; z Twojego postu wynika że najbardziej rozzłościło Cię sformułowanie ”rozkapryszone lalki Barbie”; wynika z tego ,że po prostu nią jesteś;4. 0burzenie twoje ,wynikające z tego ,że Twój nick napisałam małą literą, jest zarzutem wynikającym z tego, że żadnych stricte merytorycznych zarzutów nie możesz mi uczynić, więc jest zwykłe czepianie się, byle się do czegoś odnieść;5.Zarzut,że jedno zdanie w moim poście napisałam wielką literą uważam za absurdalny. Czy mało jest postów na edziecku pisanych w całości drukowanymi literami?6.Nie rozumiem sformułowania podnosisz niepotrzebnie glos-KAŻDY MA PRAWO GŁOSU NA TYM FORUM;7. Piszesz mi „więcej kultury proszę”; no cóż ,każdy ma inne pojęcie kultury. Ja za niekulturalne uważam słownictwo ,używane przez niektóre osoby na tym forum, np. Kasi, której tak bronisz- słowo „kibel” uważam za bardzo nieestetyczne; cóż Ciebie to nie uraziło, miejmy nadzieję, że przy swoich dzieciach nie używacie tego typu sformułowań. 8.Wszelkie reakcje są bardzo względne-ty mój post uznałaś za bardzo napastliwy, ja uważam, że Twój ,dot. gronkowca był w tonie i wymowie o wiele bardziej zaczepny niż mój ,ale nie przyszło mi do głowy, by apelować w tej sprawie do admina, cóż może powinnam byłą zrobić to przed Tobą.9. Słuch do czytania postów nie jest potrzebny, nie rozumiem więc zdania w Twoim poście ” Myjemy uszy, wiec sluch mamy dobry.” A jeśli chodziło Ci o zdanie napisane przeze mnie drukowanymi literami-po prostu chciałam w ten sposób podkreślić swoje zdanie nt. zielonogórskiego szpitala. I miałam do tego prawo.10.Jak już wcześniej napisałam wszelkie reakcje i odczucia są bardzo względne, ja rodziłam w Zielonej Górze, a z listu Kasi i Twojego wynika ,że warunki tam panujące są gorsze niż w pociągowych toaletach. Poczułąm się po przeczytaniu tego jak społeczny wyrzutek, matka –menel, która rodzi gdzie jej popadnie, w brudzie i smrodzie, bo los jej nowo narodzonego dziecka jest jej obojętny. Ciekawe, że Ciebie, tak dbającą o higienę to nie uraziło.11.Więcej na ten temat pisać nie będę, jeżeli odpowiesz na ten post nie będę się do niego odnosić, bo szkoda mi czasu. Pozdrawiam.