Dodaj do ulubionych

do Bromby nie bromby-Raczek74

IP: *.* 04.11.02, 13:31
Kilka uwag:1. Wypowiedziałam się jedynie nt. zielonogórskiego szpitala, mam do tego takie samo prawo jak Ty i wszystkie inne osoby na tym forum; widać z Twojego postu, że nie lubisz, jak ktoś ma odmienne zdanie niż Twoja opinia- w takim wypadku proponuję Ci, żebyś założyła własne forum, dostępne tylko dla swoich wybrańców.2. Zakładając własne forum, będziesz mogła być adminem i udzielać reprymend, komu Ci się tylko podoba ;póki co ,nie wchodź w kompetencje innych;3. Natura ludzka ma to do siebie ,że najbardziej obraża się na to , co jest prawdą o niej samej; z Twojego postu wynika że najbardziej rozzłościło Cię sformułowanie ”rozkapryszone lalki Barbie”; wynika z tego ,że po prostu nią jesteś;4. 0burzenie twoje ,wynikające z tego ,że Twój nick napisałam małą literą, jest zarzutem wynikającym z tego, że żadnych stricte merytorycznych zarzutów nie możesz mi uczynić, więc jest zwykłe czepianie się, byle się do czegoś odnieść;5.Zarzut,że jedno zdanie w moim poście napisałam wielką literą uważam za absurdalny. Czy mało jest postów na edziecku pisanych w całości drukowanymi literami?6.Nie rozumiem sformułowania podnosisz niepotrzebnie glos-KAŻDY MA PRAWO GŁOSU NA TYM FORUM;7. Piszesz mi „więcej kultury proszę”; no cóż ,każdy ma inne pojęcie kultury. Ja za niekulturalne uważam słownictwo ,używane przez niektóre osoby na tym forum, np. Kasi, której tak bronisz- słowo „kibel” uważam za bardzo nieestetyczne; cóż Ciebie to nie uraziło, miejmy nadzieję, że przy swoich dzieciach nie używacie tego typu sformułowań. 8.Wszelkie reakcje są bardzo względne-ty mój post uznałaś za bardzo napastliwy, ja uważam, że Twój ,dot. gronkowca był w tonie i wymowie o wiele bardziej zaczepny niż mój ,ale nie przyszło mi do głowy, by apelować w tej sprawie do admina, cóż może powinnam byłą zrobić to przed Tobą.9. Słuch do czytania postów nie jest potrzebny, nie rozumiem więc zdania w Twoim poście ” Myjemy uszy, wiec sluch mamy dobry.” A jeśli chodziło Ci o zdanie napisane przeze mnie drukowanymi literami-po prostu chciałam w ten sposób podkreślić swoje zdanie nt. zielonogórskiego szpitala. I miałam do tego prawo.10.Jak już wcześniej napisałam wszelkie reakcje i odczucia są bardzo względne, ja rodziłam w Zielonej Górze, a z listu Kasi i Twojego wynika ,że warunki tam panujące są gorsze niż w pociągowych toaletach. Poczułąm się po przeczytaniu tego jak społeczny wyrzutek, matka –menel, która rodzi gdzie jej popadnie, w brudzie i smrodzie, bo los jej nowo narodzonego dziecka jest jej obojętny. Ciekawe, że Ciebie, tak dbającą o higienę to nie uraziło.11.Więcej na ten temat pisać nie będę, jeżeli odpowiesz na ten post nie będę się do niego odnosić, bo szkoda mi czasu. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromba Dziekuje za nie odpowiadanie na ten post IP: *.* 04.11.02, 21:03
      JolaOla napisała/ł:> Kilka uwag:> 1. Wypowiedziałam się jedynie nt. zielonogórskiego szpitala, mam do tego takie samo prawo jak Ty i wszystkie inne osoby na tym forum; widać z Twojego postu, że nie lubisz, jak ktoś ma odmienne zdanie niż Twoja opinia- w takim wypadku proponuję Ci, żebyś założyła własne forum, dostępne tylko dla swoich wybrańców. I bardzo fajnie, ze masz swoje zdanie, ale z Twoich postow najwyrazniej wynika, ze to Tobie nie podoba sie inne zdanie niz masz Ty, a kazdy kto twierdzi co innego stanowi dla Ciebie wspaniala tarcze strzelnicza. Teraz na cel wzielas mnie, ale jakos to przezyje. ;) > 2. Zakładając własne forum, będziesz mogła być adminem i udzielać reprymend, komu Ci się tylko podoba ;póki co ,nie wchodź w kompetencje innych; Najwyrazniej nie znasz zasad netykiety (netykieta oznacza tyle co etykieta, ale dotyczy wypowiedzi w internecie czyli na przyklad na forum). Ale do rzeczy. Uzylas w swoim poscie (miedzy innymi pod moim adesem) obrazliwych sformulowan, wyzwiskami probowalas nas urazic (nota bene jesli idzie o mnie to bezskutecznie) i na takie zachowanie powinien zareagowac admin. > 3. Natura ludzka ma to do siebie ,że najbardziej obraża się na to , co jest prawdą o niej samej; z Twojego postu wynika że najbardziej rozzłościło Cię sformułowanie ”rozkapryszone lalki Barbie”; wynika z tego ,że po prostu nią jesteś; Ze zdjecia, ktore mi dzisiaj przyslalas wynika, ze z Ciebie tez niesla Barbie. :eek:> 4. 0burzenie twoje ,wynikające z tego ,że Twój nick napisałam małą literą, jest zarzutem > wynikającym z tego, że żadnych stricte merytorycznych zarzutów nie możesz mi > uczynić, więc jest zwykłe czepianie się, byle się do czegoś odnieść; Wiesz, po prostu szkoda mi czasu na klotnie z Toba, najwyrazniej jestes zwykla sekutnica, ktora szuka zaczepki. Nie ciagnac tematu (KamilaB zaczynajac ten watek chciala tylko sie dowiedziec, ile kosztuje intymnosc w szpitalu i czy bedzie mogla ja odwiedzic corka) chcialam po prostu uciac te nic nie wnoszaca (a stajaca sie coraz bardziej obrazliwa i pozamerytoryczna) dyskusje. Poza tym mysle, ze jest nas tu (na forum lubuskie) na tyle niewiele, ze nie musimy sie wzajemnie obrazac. Najwyrazniej Tobie forum sluzy do wlasnie do tego.> 5.Zarzut,że jedno zdanie w moim poście napisałam wielką literą uważam za absurdalny. > Czy mało jest postów na edziecku pisanych w całości drukowanymi literami? Uzywanie wielkich liter w internecie oznacza krzyk (patrz: Zasady forum), a Twoj krzyk byl tu akurat nie na miejscu. ;)> 6.Nie rozumiem sformułowania podnosisz niepotrzebnie glos-KAŻDY MA PRAWO > GŁOSU NA TYM FORUM; Rzeczywiscie nie rozumiesz sformulowania "podnosic glos", bo oznacza ono tyle co "krzyczec"; najwyrazniej nasza Pani polonistka pomylila to z wyrazeniem "zabierac glos". > 7. Piszesz mi „więcej kultury proszę”; no cóż ,każdy ma inne pojęcie kultury. Ja za > niekulturalne uważam słownictwo ,używane przez niektóre osoby na tym forum, > np. Kasi, której tak bronisz- słowo „kibel” uważam za bardzo nieestetyczne; cóż > Ciebie to nie uraziło, miejmy nadzieję, że przy swoich dzieciach nie używacie tego > typu sformułowań. Nie mam obowiazku odpowiadania na kazdy post, a Ty zaprzatnelas znakomita czesc mojego cennego czasu. Moze jesli czepiasz sie mnie, to cytuj moje posty. Jesli urazil Cie post Kasi, to swoj wyklad skieruj pod jej adresem. > 8.Wszelkie reakcje są bardzo względne-ty mój post uznałaś za bardzo napastliwy, ja > uważam, że Twój ,dot. gronkowca był w tonie i wymowie o wiele bardziej zaczepny > niż mój ,ale nie przyszło mi do głowy, by apelować w tej sprawie do admina, cóż > może powinnam byłą zrobić to przed Tobą. Moj post byl skierowany do Magdy i do KamiliB, zwracalam sie do nich po imieniu, ale najwyrazniej Ty to przeoczylas. Nawiasem mowiac za zaczepnosc wypowiedzi nie dostaje sie bana.> 9. Słuch do czytania postów nie jest potrzebny, nie rozumiem więc zdania w Twoim > poście ” Myjemy uszy, wiec sluch mamy dobry.” Patrz ad 5. ...i jesli pisanie wielkimi literami to zwykly krzyk, to slowo "slyszymy" bylo przenosnia. Slowo "przenosnia" rozumiesz, prawda?> 10.Jak już wcześniej napisałam wszelkie reakcje i odczucia są bardzo względne, ja rodziłam w Zielonej Górze, a z listu Kasi i Twojego wynika ,że warunki tam panujące są gorsze niż w pociągowych toaletach. Poczułąm się po przeczytaniu tego jak społeczny wyrzutek, matka –menel, która rodzi gdzie jej popadnie, w brudzie i smrodzie, bo los jej nowo narodzonego dziecka jest jej obojętny. Ciekawe, że Ciebie, tak dbającą o higienę to nie uraziło. W zadnym z mich postow nie wspominalam ani o pociagach ani brudzie ani smrodzie (co za wyrazenie! ;) )- znowu moja prosba: jesli czepiasz sie mnie, to cytuj moje posty. Ty najwyrazniej czerpiesz przyjemnosc nie tylko z czepiania sie tego co napisalam, ale rowniez tego czego nie napisalam. Zatem niezaleznie od tego czy cos napisze czy nie Ty zawsze znajdziesz pretekst, zeby do mnie "strzelic" :gun: Patrz takze ad 7, nie musze odpowiadac na posty Kasi jesli nie mam na to ochoty. Poza tym kusi mnie zeby w tym miejscu odeslac Cie do trzeciego punktu twojego postu albo powiedziec "uderz w stol a nozyce sie odezwa", ale nie zrobie tego, by nie cagnac tematu w Twoim stylu. Nie rodzilam w Zielonej, chociaz caly czas sie do tego przygotowywalam. Na szczescie dzieki grzecznosci innych w ostatniej chwili mozliwy stal sie nasz wyjazd do innego szpitala. Ja jestem bardzo zadowolona i gdybym miala mozliwosc ponownego wyboru, bylby taki sam. > 11.Więcej na ten temat pisać nie będę, jeżeli odpowiesz na ten post nie będę się do niego odnosić Mam ogromna nadzieje, ze nie bedziesz sie do tej i jakiejkolwiek innej mojej wypowiedzi odnosic i z gory Ci za to Twoje milczenie dziekuje!Pozdrawiam, :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka