Gość: magi279 IP: *.* 30.01.03, 20:56 Bardzo proszę o pomoc! Szukam super niani czułej,serdecznej,opiekuńczej i odpowiedzialnej dla mojej małej córeczki.Opiekunka potrzebna jest kilka razy w miesiącu.Z góry dziekuje. MiM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi279 Re: Poszukiwana dobra niania IP: *.* 30.01.03, 20:58 Bardzo proszę o pomoc! Szukam super niani czułej,serdecznej,opiekuńczej i odpowiedzialnej dla mojej małej córeczki.Opiekunka potrzebna jest kilka razy w miesiącu.Z góry dziekuje. MiM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Poszukiwana dobra niania IP: *.* 01.02.03, 11:06 Magi, a z kąd jesteś ?pozdrawiam lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi279 Re: Poszukiwana dobra niania IP: *.* 03.02.03, 10:28 Jestesmy z Zielonej Góry z os.śląskiego najlepiej jakby była to niania z pomorskiego lub slaskiego i nie musiala dojezdzac.dziekuje za zainteresowanie MiM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Poszukiwana dobra niania IP: *.* 05.02.03, 08:27 Niestety chyba Ci nie pomogę, przykro mi pozdrawiam - lea Odpowiedz Link Zgłoś