Dodaj do ulubionych

Do Redakcji GW w Kielcach

04.02.02, 17:22
Mam jedno pytanie?kiedy czat z P.Prezydentem Kielc,czat z p.Wojewoda oraz
marszałkiem województwa,jest tyle pytań na forum,na które nikt nie udziela nam
odpowiedzi?Prosze szanowna red.GW o ustosunkowanie sie do mej prosby.
Obserwuj wątek
    • drs Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie 11.02.02, 17:48
      Po raz kolejny zwracam sie do Szanownej redakcji GW w Kielcach z prosba o
      ustosunkowanie sie do mej prośby- chodzi o czat z kims z decydentów/prezydent
      Stepień,wojewoda Wojcik,lub pan marszałek wojewodztwa.Nazbierało sie wiele
      interesujacych tematów i wielu forumowiczów chetnie podyskutowaloby z kimś z
      władzy o zywotnych sprawach dotyczących Kielc i regionu.Zauważyłem,że redakcja
      GW w Kielcach zupełnie nie włącza się w dyskusję lub po prostu nie chce.Nie
      mówiąc o odpowiedziach na pytania forumowiczów.
      • Gość: nube Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:45
        Może redakcja GW uznała, że nie warto z nami i decydentami rozmawiać...
        • Gość: maam Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie IP: *.netia.pl 12.02.02, 11:08
          Jak zwróciłem uwagę redakcji, że napisała DO ŻEROMSZCZKÓW, to przez 2 miesiące
          nie reagowali, ale później zmienili. Może rzadko tu zaglądają po prostu?
          • Gość: Redakcja Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie IP: *.kiel.gazeta.pl 12.02.02, 11:29
            Planujemy organizację czatów z władzami miasta i województwa. Pozostaje
            ustalenie terminów z Panem Prezydentem i Wojewodą.
            • Gość: Yahagi Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 12:29
              ... no to czekamy.... W Radomiu dzielnie dają sobie radę w tym temacie. A u
              nas ?
              • drs Re: Do Redakcji GW w Kielcach/ponownie 15.02.02, 18:35
                Myslę,że będę wyrazicielem opinii dużej wiekszości forumowiczów.Chodzi o
                załozenie podforum dotyczącego spraw regionu/problemy integracji,ogólnie
                rozumiane sprawy województwa Świetokrzyskiego,głosy i opinie na temat naszego
                regionu/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka