sherman 13.01.04, 10:40 uuuuuuuu, moja ulubiona kawiarnia... choroba, to teraz będzie strach iść tam na kawę :P zdrowia życzę poszkodowanym... Sherm@n Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tylus Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 13.01.04, 12:00 no nie stety tak to wyszlo ze to ja tam bylam i zaslablam ,informacje ktore sa tutaj nie do konca sa prawda poniewaz byla tam tylko jedna osoba pracujaca ,reszta to konsumenci:-),wszystko bylo by oki gdy by nie to ze kiedy wstalam zemdlalam no i +pozniej okazalo sie ze to zatrucie tlenkiem ja juz chyb a nigdy nie pojde na kawe mimo ze tez tam wczesniej chodzilam pozdr goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 11:59 troche przykro ze tak powazna gazeta jak Wyborcza do ktorej zawsze odnosilem sie z szacunkiem za wiarygodne i sprawdzone informacje nie postarala sie tym razem sprawdzic sprawy nalezycie.niestety rowniez kielecka policja i lekarze pogotowia nie podeszli powaznie do sprawy podejrzewajac u jednej z poszkodowanych zatrucie narkotykowe bez wczesniejszych badan farmakologicznych.z gory przepraszam za wszystkie pomylki ktore mogly sie wkrasc i jezeli ktos z was chcialby uzyskac bardziej rzetelne inforamcje lub moze pomoc w rozwiazaniu tej sprawy prosze o kontakt pod adresem qbass99@eportal.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:53 Ojojoj tragedia - gazeta napisała 3 pracownice zamiast pracownica i dwóch klientów... no po prostu straszne... jak oni mogli? Ale czy naprawdę jest to ważne? Może jednak ważniejszy jest sam fakt zaistnienia takiej sytuacji jak ta w popularnej kawiarnii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbass Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 18:42 ano straszne poniewaz jedna z tych osob byla moja dziewczyna.naprawde sposob w jaki podeszli do niej lekarze z izby przyjec z oddzialu neurologii szpitala na czarnowie.to co zobaczylem spowodowalo ze jestem przerazony polska sluzba zdrowia ale to odrebny temat.john podchodzisz to tego ze strony kawiarni i sytuacji ktora zaistniala a podejdz do tego ze strony zycia i zdrowia calej 4,bo tyle osob jest napewno poszkodowanych.coz wlascicielka lokalu wine zgonila juz na zle warunki atmosferycznem,chociaz wyniki ekspertyzy bede dopiero jutro tj.15 stycznia.smieszy mnie Twoje nastawienie do tego ale coz,moze ja potrze z innej strony chociazby dlatego ze sam cos wspolnego z mediami. Odpowiedz Link Zgłoś