Dodaj do ulubionych

Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo

13.01.04, 10:40
uuuuuuuu, moja ulubiona kawiarnia... choroba, to teraz będzie strach iść tam
na kawę :P

zdrowia życzę poszkodowanym...

Sherm@n
Obserwuj wątek
    • Gość: tylus Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 13.01.04, 12:00
      no nie stety tak to wyszlo ze to ja tam bylam i zaslablam ,informacje ktore sa
      tutaj nie do konca sa prawda poniewaz byla tam tylko jedna osoba
      pracujaca ,reszta to konsumenci:-),wszystko bylo by oki gdy by nie to ze kiedy
      wstalam zemdlalam no i +pozniej okazalo sie ze to zatrucie tlenkiem ja juz
      chyb a nigdy nie pojde na kawe mimo ze tez tam wczesniej chodzilam pozdr goraco
      • Gość: qbass Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 11:59
        troche przykro ze tak powazna gazeta jak Wyborcza do ktorej zawsze odnosilem
        sie z szacunkiem za wiarygodne i sprawdzone informacje nie postarala sie tym
        razem sprawdzic sprawy nalezycie.niestety rowniez kielecka policja i lekarze
        pogotowia nie podeszli powaznie do sprawy podejrzewajac u jednej z
        poszkodowanych zatrucie narkotykowe bez wczesniejszych badan
        farmakologicznych.z gory przepraszam za wszystkie pomylki ktore mogly sie
        wkrasc i jezeli ktos z was chcialby uzyskac bardziej rzetelne inforamcje lub
        moze pomoc w rozwiazaniu tej sprawy prosze o kontakt pod adresem
        qbass99@eportal.pl.
        • Gość: john Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:53
          Ojojoj tragedia - gazeta napisała 3 pracownice zamiast pracownica i dwóch
          klientów... no po prostu straszne... jak oni mogli?

Ale czy naprawdę jest to ważne? Może jednak ważniejszy jest sam fakt
          zaistnienia takiej sytuacji jak ta w popularnej kawiarnii?
          • Gość: qbass Re: Trzy osoby zasłabły w kawiarni Segafredo IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.01.04, 18:42
            ano straszne poniewaz jedna z tych osob byla moja dziewczyna.naprawde sposob w
            jaki podeszli do niej lekarze z izby przyjec z oddzialu neurologii szpitala na
            czarnowie.to co zobaczylem spowodowalo ze jestem przerazony polska sluzba
            zdrowia ale to odrebny temat.john podchodzisz to tego ze strony kawiarni i
            sytuacji ktora zaistniala a podejdz do tego ze strony zycia i zdrowia calej
            4,bo tyle osob jest napewno poszkodowanych.coz wlascicielka lokalu wine zgonila
            juz na zle warunki atmosferycznem,chociaz wyniki ekspertyzy bede dopiero jutro
            tj.15 stycznia.smieszy mnie Twoje nastawienie do tego ale coz,moze ja potrze z
            innej strony chociazby dlatego ze sam cos wspolnego z mediami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka