dobiczek 22.10.09, 19:20 niech lubawskiemu postawia ten maszt przed chalupa i monitoruja promieniowanie.zapewne bedzie szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ęd Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:30 Co za tłumoki! Dlaczego policja pozwala na blokowanie ulic? Spałować towarzystwo! Cholerna ciemnota! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie 22.10.09, 19:53 Gość portalu: ęd napisał(a): > Co za tłumoki! Dlaczego policja pozwala na blokowanie ulic? Spałować > towarzystwo! Cholerna ciemnota! moher zezwoli,ale musi byc telefon Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.chello.pl 22.10.09, 20:41 Ciemnota. Nie używać mikrofali, nie używać odkurzacza, nie używać komputera, komórki z Plusa wyrzucić. Jak nie to będziecie mieli zielone włosy i czułki na głowie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie 24.10.09, 01:52 Gość portalu: ęd napisał(a): > Co za tłumoki! Dlaczego policja pozwala na blokowanie ulic? Spałować >towarzystwo! Cholerna ciemnota! !!! Proszę pamiętać że to są "nowi kielczanie" i z domów wynieśli strach przed nieznanym,ale jak ksiądz poświęci ,to przestaną się bać ,a może i telefony kupią.Ale ciemnota nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 81.219.180.* 22.10.09, 20:54 ja chętnie przyjmę antenę na swoje podwórko:-) widać średniowiecze jeszcze istnieje i ma się dobrze, przynajmniej na malikowie. Odpowiedz Link Zgłoś
hlk19722 Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie 22.10.09, 20:54 Nie rozumiem tego wszystkiego. Banda niedouczonych oszołomów blokuje i tak już utrudniony ruch w tym rejonie miasta, a policjanci stoją i się im przyglądają. Do policjantów nie mam nic, oni czekają na polecenia od władz. A władze? A władze pewnie się boją po interwencji w MPK. Dlaczego mnie, normalnemu obywatelowi, który płaci podatki, banda CHAMÓW utrudnia życie. Ja sobie tego nie życzę, ja żądam usunięcia wszelkich utrudnień związanych z WIEJSKIMI ĆWOKAMI. I PAŁĄ I PAŁĄ I PAŁĄ PRZEZ ŁEB ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 81.219.180.* 22.10.09, 21:01 zgadzam się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.kielce.vectranet.pl 22.10.09, 22:03 Nikt nam nie zrobi nic, bo z nami jest, bo z nami jest .... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.kielce.vectranet.pl 22.10.09, 23:06 A ja współczuję mieszkańcom Malikowa. Ten maszt to wymierne straty, kury przestaną się nieść, krowy przestaną dawać mleko, i nawet jak się cielę z dwiema glowami urodzi to pokazywanie go na objazdowych jarmarkach nie pokryje tych strat. P.S. Nie wiecie czy na Malikowie jest przychodnia, czy ludzie do dziś korzystają ze znachora? Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek aja tak sobie mysle ze sa stacje benzynowe,ugory 22.10.09, 23:40 lasy,opuszczone kamieniolomy,zajeznie,parkingi, i inne miejsca ktorych nie klasyfikuje sie jako miejsca stalego pobytu ludzi.problem w urzedasie ktory musi o tym pomyslec za wczasu i wskazac lokalizacje inwestorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: aja tak sobie mysle ze sa stacje benzynowe,ug IP: 83.13.200.* 23.10.09, 09:08 weź już skończ idioto Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.4 Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie 23.10.09, 09:29 Nie słyszałem, aby jakiś przeciwnik masztu zdał "komórkę" i zadeklarował pisemnie, że oni on, ani nikt z jego rodziny, nie korzysta i nie będzie korzystał z telefonii komórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 77.223.220.* 23.10.09, 11:12 Ciemnota zabija ale nie wszyscy o tym wiedzą. A przecież wystarczy w przeglądarce wpisać: PEM szkodliwość, Krzysztof Kukliński, Stanisław Osajda -"Cichy zabójca" i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 83.13.200.* 23.10.09, 11:24 www.google.pl/search?q=PEM+szkodliwo%C5%9B%C4%87%2C+Krzysztof+Kukli%C5%84ski%2C+Stanis%C5%82aw+Osajda+-%22Cichy+zab%C3%B3jca%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a tak, wszystko jest bardzo jasne Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: PEM szkodliwość Osajda: wystarczy 23.10.09, 11:35 i dowiesz się, że promieniowanie elektromagnetyczne jest szkodliwe. Są nawet dyrektywy unijne dla pracowników - a oni są 8 godzin w pracy? Konkretne niechlubne przypadki działań dla zysku znikają z internetu najszybciej. Przestępca najpierw zaciera ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: PEM szkodliwość Osajda: wystarczy IP: 83.13.200.* 23.10.09, 12:31 jedna opinia przeciwko dziesiątkom innych, to chyba mówi za siebie. To w taki razie powiedz mi jak zapewnić zasięg telefonii komórkowej? Jest np. taki obszar, jak na Malikowie, gdzie, powiedzmy, jest bardzo słaby zasięg, no i jak proponujesz to rozwiązać? A co do tego promieniowania - masz telefon komórkowy? On też promieniuje. Masz mikrofalówkę? Ona też. Masz samochód? On wydziela szkodliwe substancje. To ja może proponuję żebyś zrezygnowała z tego wszystkiego i może wtedy dopiero zabieraj głos w dyskusji na temat ochrony środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 77.223.220.* 23.10.09, 12:15 Ja też tak uważam, ci którzy popierają ustawianie masztów ludziom nad głową, powinni dać przykład i sami żyć pod takim cudem techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco_nick Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 12:36 Wszyscy protestujący z przyjemnością zaprosiliby budowę masztu do siebie, bo tu nie chodzi o szkodliwość (znikomą - no chyba że ktoś ma rozrusznik serca bardzo starego typu) tylko o kasę za dzierżawę działki. Ludziom zawiść wali po łbie dlaczego oni nie dostana kasy za maszt tylko sąsiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: 77.223.220.* 23.10.09, 12:40 No, no jakich to mamy filantropów - inwestorów ? Pozwalają biedakom zarobić...łza w oku ze wzruszenia się kręci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Zablokowali budowę masztu Plusa na Malikowie IP: *.kielce.vectranet.pl 23.10.09, 22:25 Kto Siej.. wiatr, ten zbierze burzę, burze? Nieduże albo duże. hej Odpowiedz Link Zgłoś