tbs24 09.11.09, 15:05 A kto w opolskim TBS przeżyje taką podwyżkę ? tbs24.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hlk19722 Awantura o dopłaty na osiedlu Sieje 09.11.09, 20:52 Ja na Ślichowicach mam taki sam temat, średnio raz w tygodniu. Zgłaszałem temat w admiistracji, ale nie potrafią nic na to poradzić. Spokojnie ja im poradzę. Nie powinien ryja P A L A N T odzywać, jego wypowiedźm, że nie szkodzi to zdrowiu. Debilu co mnie, to interesuje, jak ja muszę wylać 4-5 wanien wody, żeby mieć czystą wodę i ja za to płacę. W tych spółdzielniach i administracjach jaja sobie z nas robią, chyba zapominając, że utrzymywani są z naszych pieniędzy i to niemałych. Nie dajcie się, POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikiman własny dom 10.11.09, 09:01 Proponuję mieszkańcom zakup własnego domu, nie będą mieli takich problemów, no i żadnego prezesa i jego świty utrzymywać nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
hlk19722 Awantura o dopłaty na osiedlu Sieje 10.11.09, 10:09 Pewien "Pan" z małym wąsikiem w 39 roku też miał doradców i zobacz jak skończył, także zastanów się zanim kolejny raz napiszesz kolejną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś