Dodaj do ulubionych

Druga nitka ul. Ściegiennego

30.01.04, 08:00
Został już rozstrzygnięty przetarg na projekt drugiej nitki Ściegiennego.
Będzie to odcinek od skrzyżowania z Tarnowską a ściślej od tego miejsca
gdzie Tarnowska z dwóch jezdni przechodzi w jedną aż do granicy. Ulica
Ściegiennego oprócz drugiej jezdni będzie miała z każdej strony po jednej
drodze serwisowej które to będą obsługiwać ruch lokalny. Na razie zaczyna
się projektowanie, kiedy budowa nie wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: hey Re: Druga nitka ul. Ściegiennego IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 30.01.04, 12:58
      To trzeba będzie trochę domów wyburzyć...
      • Gość: xxxxx Re: Druga nitka ul. Ściegiennego IP: 213.241.75.* 30.01.04, 14:04
        no a do konca 2006 ma byc dwa pasy od Bilczy do Morawicy z obwodnica tej
        ostatniej
        • Gość: Córka Re: Druga nitka ul. Ściegiennego IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 18:42
          A ja pamiętam jak byłam mała i mi mama opowiadała, że w Kielcach ma być
          tramwaj...
          • ckdezerter Re: Druga nitka ul. Ściegiennego 02.02.04, 08:37
            Gość portalu: Córka napisał(a):

> A ja pamiętam jak byłam mała i mi mama opowiadała, że w Kielcach ma być
            > tramwaj...

Tramwaj miał być, ale nikt nic ku temu nie zrobił. W przypadku Ściegiennego
            zaczęło się już wykonywanie dokumentacji, a w dzisiejszych czasach mało kto
            pozwala sobie na zrobienie projektu i odstawienie go na półkę.
            • Gość: Jur Re: Druga nitka ul. Ściegiennego IP: *.pl / *.ns.net.pl 02.02.04, 09:30
              ckdezerter napisał:
              > Tramwaj miał być, ale nikt nic ku temu nie zrobił. W przypadku Ściegiennego
              > zaczęło się już wykonywanie dokumentacji, a w dzisiejszych czasach mało kto
              > pozwala sobie na zrobienie projektu i odstawienie go na półkę.
              A co z iwestycjami które nie dokończono? Wapiennikowa miała być przedużona do
              Wojska Polskiego wykonano nawet kanalizację i do dziś studzienki są w polu !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka