Dodaj do ulubionych

Przysługa hipokryty MAAM'a

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 07:29
Myślałem, że można z Wami jak z ludźmi rozmawiać ale się nie da pomimo
szczerych chęci. Prosiłem cię Maam (Marcin) abyś ocenił moją najlepszą
fotografię na 10 a Ty oceniając ją na 8 zaniżyłeś mi punktację. Jeżeli nie
chcesz mi pomóc to przynajmniej NIE PRZESZKADZAJ. Dobrze, że nie pomagasz mi
szukać pracy bo bym był pewnie w stanie krytycznym. Już ze mną korespondował
Yahagi i na żadne pytanie nie chciał mi odpowiedzieć. A na forum udajecie
takich "wartościowych" rozmówców. Co się robi teraz z ludźmi ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Yahagi Re: Przysługa hipokryty MAAM'a IP: *.kielce.tpsa.pl 11.02.02, 08:07
      Wojtku_D:
      Nie zaczynaj 'maniany' od początku...

Podałem Ci moją skrzynkę i odpowiedziałem z niej, gdy do mnie napisałeś. A
      potem ci napisałem, że nie będę z tobą korespondował, jeżeli będziesz mi
      zaśmiecał skrzynkę. A ty niestety przysyłałeś mi śmieci. (mam zacytować ..??? -
      bez sensu...)

Tak jak już napisałem: jeżeli będziesz chciał rzeczowo pogadać, chętnie, jeżeli
      będziesz chrzanił farmazony, no to sorry, ale nie mam na to ani ochoty, ani
      czasu. Będziesz chciał pokazać fotki do publikacji - jestem do dyspozycji
      (nawet juz ludzi, ktorzy znają się na rzeczy przygotowałem na taki materiał)
      ... uszanuj to... nie chcesz ? No to przynajmniej nie rób wrażenia że chcesz...
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=KIELCE&wid=1040320&aid=1041999
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=KIELCE&wid=1040320&aid=1043293

Nie czytasz co sie do ciebie pisze ???

Nie będę na forum przytaczał treści twoich listów, bo ani nie wypada, ani nie
      mam ochoty ponownie wdawać się w utarczki.
      • Gość: TuśTuś Re: Przysługa hipokryty MAAM'a IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 07:41
        Zadałem ci powazne pytanie e-mailem a Ty zamiast poważnie odpowiedziec mnie
        olałeś, nieprawdaż ? Pytanie dotyczyło pewnej czynności nie związanej ani z
        seksem ani z małymi dziewczynkami.

>>Będziesz chciał pokazać fotki do publikacji - jestem do dyspozycji
        >>(nawet juz ludzi, ktorzy znają się na rzeczy przygotowałem na taki materiał)
        >>... uszanuj to... nie chcesz ?

Dzięki, wystarczy, że Maam mi już fotografie ocenił to mi bokiem wyszło. Jak to
        ma być złośliwa ocena to takiej nie chcę. Zobacz co napisałem na forum do
        Maam'a.
        • Gość: maam Re: Przysługa hipokryty MAAM'a IP: *.netia.pl 12.02.02, 10:45
          Gość portalu: TuśTuś napisał(a):

>
          > Dzięki, wystarczy, że Maam mi już fotografie ocenił to mi bokiem wyszło. Jak to
          >
          > ma być złośliwa ocena to takiej nie chcę. Zobacz co napisałem na forum do
          > Maam'a.

Nie przeginaj facet, bo nie wszyscy są tacy cierpliwi jak ja. Jeszcze raz
          przypominam o istnieniu poczty elektronicznej i o twojej skrzynce, gdzie jest
          wyjaśnienie mojego oceniania. I nie przejmuj się tak tą punktacją i tą 1/10 bo
          nadszarpniesz zbytnio swe zdrowie psychiczne. Jesli twoje prace są naprawdę
          czegoś WARTE, to MOJA OCENA i tak NICZEGO NIE ZMIENI. Naprawdę.
          • Gość: TuśTuś Re: Przysługa hipokryty MAAM'a IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 07:42
            Nie wiem jak to jest, że mam więcej przyjaciół po za Kielcami niż w Kielcach.
            Gdy dostaje jakiś sensowny list to napewno nie jest z Kielc. Twoje zachowanie
            świadczy o Twoim kieleckim pochodzeniu. nie bez przyczyny ludzie mówia na nas
            chamy czy scyzoryki.
            • Gość: maam Re: Przysługa hipokryty MAAM'a IP: *.netia.pl 13.02.02, 09:47

> Nie wiem jak to jest, że mam więcej przyjaciół po za Kielcami niż w Kielcach.
              > Gdy dostaje jakiś sensowny list to napewno nie jest z Kielc. Twoje zachowanie
              > świadczy o Twoim kieleckim pochodzeniu. nie bez przyczyny ludzie mówia na nas
              > chamy czy scyzoryki.

Nie wiem o co ci chodzi, po raz n-ty pytam: czytałeś moje e-maile?
              • Gość: Yahagi Re: Wojtku_D IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 13:13
                Może o Tobie mówią cham.... Mnie się to jeszcze nie przydarzyło (scyzoryk
                również)
    • anty_wojtus Re: Przysługa hipokryty MAAM'a 15.02.02, 09:25

> Myślałem, że można z Wami jak z ludźmi rozmawiać ale się nie da pomimo
      > szczerych chęci. Prosiłem cię Maam (Marcin) abyś ocenił moją najlepszą
      > fotografię na 10 a Ty oceniając ją na 8 zaniżyłeś mi punktację. Jeżeli nie
      > chcesz mi pomóc to przynajmniej NIE PRZESZKADZAJ. Dobrze, że nie pomagasz mi
      > szukać pracy bo bym był pewnie w stanie krytycznym. Już ze mną korespondował
      > Yahagi i na żadne pytanie nie chciał mi odpowiedzieć. A na forum udajecie
      > takich "wartościowych" rozmówców. Co się robi teraz z ludźmi ???

jedni maja rozdwojenie jazni ( patrz tus tsu: wojtek_D i inne ksywy) inni zas nie
      maja zbytniej ochoty by z nimi rozmawiac...
      mam dzis nastroj i dlatego poodpowiadam na te Twoje posty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka