Gość: Szczepan IP: *.osk.ostrowiec.info / *.osk.ostrowiec.info 04.02.04, 20:49 Byłem zarówno na sparingu jak i na prezentacji. Było nieźle. Bójta się chamy do I ligi wracamy (jak to śpiewali LEChici) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.02.04, 21:19 KSZO zmartwychwstało! KSZO znów będzie najlepszym klubem w Świętokrzyskim!!! KSZO KSZO Ostrowiec!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorz Fan Zajebista wiadomość, Tej !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.02.04, 22:06 Dobrze w ryj, że wasz klub ma teraz stabilne podłoże finansowe. Mam nadzieje, że szybko awansujecie do ekstraklasy i będzi w niej jednym z czołówki! Życzę tego samego Cracovi oraz Arce!!! Wtedy to dopiero będzie EKSTRAKLASA !!! Forza KSZO !!! Pozdro dla wszystkich kiboli KSZO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Zajebista wiadomość, Tej !!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.02.04, 23:00 Pozdrowienia dla LECHA POZNAŃ!!! Słyszałem ,że u Was są jakieś problemy z kasiorą. Mam nadzieje ,że Lech wydobędzie się z kłopotów i niedługo zagramy razem w 1 lidze!!! Lech Lech Kolejorz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: 80.48.119.* 04.02.04, 23:34 HEJ HEJ STASIAKI!!! Już to widze watachy wieśniaków krzyczą DO BOJU CELSA DO BOJU STASIAK a co z kso - nie martwcie się bo kso kso kurwisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzaczor Re: DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: *.ghnet.pl 05.02.04, 14:38 HYMN KOLPORTERA KORONA Moje serce jest żółto-czerwone W moim sercu jest ukochany klub Będę kochał kielecką Koronę Aż po grób! Korona to duma kielecka Za nią w ogień poszedłbym Mój MKS jest ze mną od dziecka Przez całe życie idę z nim Korono - dobrze jest czy źle Korono - my nie poddamy się! Korono - dobrze jest czy źle Korono - my nie zdradzimy Cię! DObojuKIELECKIEułomy!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:02 Zazdrościsz kielecki penisie!!!! Zazdrościsz kielecki burku!!! Nie ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS HAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: 80.48.119.* 05.02.04, 23:59 Czego? Zaściankowej drużynki z wiejskim kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 195.47.201.* 05.02.04, 06:16 Wieśniaki to wy MKS kłorona banda okolicznych obwieśi siedzących na wale i to w dodatku na gazetach haaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan1929 Brawo Hunter! IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 05.02.04, 07:53 I to w dodatku na zwrotach ze sraloników kolportera! O! Mam nowe określenie dla kłoroniarzy - KIELECKIE SRALONIKI :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Brawo Hunter! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:06 A w przerwie meczu kiełcoki wsioki szczają za wałem pod tym syfiastym płotem. Hahahahaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 212.244.153.* 05.02.04, 08:09 ...a Koronie "grdyka lata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielcok Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.kielce.net.pl 05.02.04, 08:31 "Koronie" jak "Koronie" grdyka lata ale Red. Salva to chyba spać po nocach nie może i dezień zaczyna od wizyty u psychoterapeuty albo od kontaktu z lekarzem dyżurnym szpitala w Morawicy! Krew go zalewa, że nie może "kąsać" i "szczypać" ostrowieckiego futbolu bo czasy gdy w "Koronie" działo się lepiej niż u nas już bezpowrotnie minęły!!! "KORONIARZE!H..J WAM W TWARZE!!!! KSZO!KSZO! OSTROWIEC!!! PIERWSZA LIGA! PIERWSZA LIGA! OSTROWIEC!!! SZCUNEK DLA LECHA! LECH! LECH!KOLEJORZ!!! Ps. Najlepsze Koronki są wyrabiane w KOniakowie. Stare baby robią tam zajebiste koronki szydełkiem! Hehehehe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 80.48.119.* 05.02.04, 10:28 kso legło w gruzach a ta wasz historyczna nazwa oznaczała KLUB SPEDELONYCH ZASRANYCH OSZOŁOMÓW!!! VIVA STASIAK VIVA CELSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Stasiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:07 Nie cierpicie Salvy, ponieważ pisze prawdę, która wam nie na rękę. Że krytykował już nie istniejący klub KSZO, to możecie mu podziękować-chciał obronić wam zespół przed likwidacją. Podziękujcie wspaniałym prezesom, na 75- lecie likwidacja klubu, brawo!!! Teraz macie jakiś Stasiak Celsa, szykujcie forsę na węgiel, który będziecie kupować od Stasiaka. Padnijcie przed tym gościem na kolana i proście, aby nie przeniósł klubu do Wąchocka, taką wersję słyszałem. Jednego nie rozumiem z tego samego województwa, a taka u was zaciekłość-macie kompleks Kolportera-radzę wizytę u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Stasiaki IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:16 Nie płacz kielecki psie! Nie płacz bo szkoda łez! Nie płacz kielecki psie!!! Bo w 3 lidze nie jest źle!!! HEKO HEKO HEKO!!! STAL RZESZÓW STAL RZESZÓW STAL RZESZÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:12 Hau Hau Hau!!! Ale szczekają kieleckie burki!!! A karawana jedzie dalej!!!! Kopcie się kiełcoki po 3 ligach. W tym roku awansuje Heko i Stal Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 212.160.138.* 05.02.04, 14:23 Zamiast atakować Koronę to skupcie sie raczej Stasiaki-Ostrowczaki-Opoczniaki itd itp na tym żebyście nie spadli w tym roku z ligi. Jestem więcej niż pewien, że dla Stasiaka nie będzie litości w lidze. Nikt nie lubi takich sztucznych zmutowanych tworów jak wasz klub tym bardziej, że niektóre rzeczywiście dobre drużyny (np. Cracovia) straciły na tym liftingu ostrowieckiego staruszka i wam tego nie darują. Nawet chwilowy zastrzyk kaski nic tu może nie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzy Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 05.02.04, 15:04 Pewnie tak samo jak nie lubią Pogoni ( dawniej Piotrkowi) która jest teraz liderem II ligi ( kibice korony raczej nie orientują się w sytuacji klubów z wyższych lig niż trzecia). Ktoś pisał o kompleksie?? A i owszem. Kielce nie za zbytnio mogły zaakceptowac, że w Ostrowcu byli lepsi w kopaniu piłki niz w Kielcach i dlatego obecnie połowa drużyny Korlportera to byli piłkarze KSZO.I to sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Wara IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:19 Wara kmieciom od karczmy gdy rycerze ucztują!!! Co tu robi plebs z Kielc? Won ! Państwo się bawi z okazji zmartwychwstania KSZO! Won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: Wara IP: 80.48.119.* 06.02.04, 00:07 To wy wypad z tego forum wiejskie chłopki-roztropki. Na waszym nic się nie dzieje bo kto by tam zaglądał na zapiździłe wiejskie forum łostrowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 80.48.247.* 06.02.04, 19:40 mieszkancy ostrowca św. z czego ey sie tak cieszycie z oszusta Stasiaka to jest uczen Ptaka TYLKO Z DUZĄ ROZNICĄ Ptak to ma glowe do interesu a stasiak to jest czysty chlopina - a niezbadany jest mózg chlopa znam go osobiscie to jest ten co nie umie pisac a dobrze liczy ( do siebie ) jest mi bardzo dziwnie ze akurat Stasiak w Ostrowcu znam faceta ktory jest kims w piłce to pan tadeusz dąbrowski - z nim wejsć w kontakt to jest frajda to uczciwy ambitny i sportowiec a stasiak jemu chodzi tylko o wegiel ludzie w ostrowcu jestem z radomska i pamietam mecze z waszą druzyną to byl futbol pomyslcie co zrobił w opocznie to jest czysty cham z tym ze bardzo zaborczy powiem wam co dzieje sie w radomsku kibice pamietajcie ze stasiak jest tym wybawcą szykujcie juz zaplecze bo jego dni u was nie bedą zbyt dlugie . Odpowiedz Link Zgłoś