Dodaj do ulubionych

Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ostro...

IP: *.osk.ostrowiec.info / *.osk.ostrowiec.info 04.02.04, 20:49
Byłem zarówno na sparingu jak i na prezentacji.
Było nieźle.
Bójta się chamy do I ligi wracamy (jak to śpiewali LEChici)
Obserwuj wątek
    • Gość: jac Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.02.04, 21:19
      KSZO zmartwychwstało!
      KSZO znów będzie najlepszym klubem w Świętokrzyskim!!!
      KSZO KSZO Ostrowiec!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kolejorz Fan Zajebista wiadomość, Tej !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.02.04, 22:06
      Dobrze w ryj, że wasz klub ma teraz stabilne podłoże finansowe. Mam nadzieje,
      że szybko awansujecie do ekstraklasy i będzi w niej jednym z czołówki! Życzę
      tego samego Cracovi oraz Arce!!! Wtedy to dopiero będzie EKSTRAKLASA !!!
      Forza KSZO !!! Pozdro dla wszystkich kiboli KSZO !!!
      • Gość: jac Re: Zajebista wiadomość, Tej !!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.02.04, 23:00
        Pozdrowienia dla LECHA POZNAŃ!!!
        Słyszałem ,że u Was są jakieś problemy z kasiorą.
        Mam nadzieje ,że Lech wydobędzie się z kłopotów i niedługo zagramy
        razem w 1 lidze!!!
        Lech Lech Kolejorz!!!
    • Gość: pawel.MKS DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: 80.48.119.* 04.02.04, 23:34
      HEJ HEJ STASIAKI!!!
      Już to widze watachy wieśniaków krzyczą DO BOJU CELSA DO BOJU STASIAK a co z
      kso - nie martwcie się bo kso kso kurwisko!!!
      • Gość: krzaczor Re: DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: *.ghnet.pl 05.02.04, 14:38
        HYMN KOLPORTERA KORONA

Moje serce jest żółto-czerwone

W moim sercu jest ukochany klub

Będę kochał kielecką Koronę

Aż po grób!

Korona to duma kielecka

Za nią w ogień poszedłbym

Mój MKS jest ze mną od dziecka

Przez całe życie idę z nim

Korono - dobrze jest czy źle

Korono - my nie poddamy się!

Korono - dobrze jest czy źle

Korono - my nie zdradzimy Cię!

DObojuKIELECKIEułomy!!!!:)
      • Gość: jac Re: DO BOJU STASIAKI-CELSIAKI IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:02
        Zazdrościsz kielecki penisie!!!!
        Zazdrościsz kielecki burku!!!
        Nie ładnie!
        • Gość: pawel.MKS HAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: 80.48.119.* 05.02.04, 23:59
          Czego? Zaściankowej drużynki z wiejskim kibicami.
    • Gość: Hunter Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 195.47.201.* 05.02.04, 06:16
      Wieśniaki to wy MKS kłorona banda okolicznych obwieśi siedzących na wale i to w
      dodatku na gazetach haaaaaaaaaaaaa
      • Gość: fan1929 Brawo Hunter! IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 05.02.04, 07:53
        I to w dodatku na zwrotach ze sraloników kolportera! O! Mam nowe określenie
        dla kłoroniarzy - KIELECKIE SRALONIKI :))))))
        • Gość: jac Re: Brawo Hunter! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:06
          A w przerwie meczu kiełcoki wsioki szczają za wałem pod tym
          syfiastym płotem. Hahahahaaaa!!!!
    • Gość: xxx Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 212.244.153.* 05.02.04, 08:09
      ...a Koronie "grdyka lata"
      • Gość: Kielcok Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.kielce.net.pl 05.02.04, 08:31
        "Koronie" jak "Koronie" grdyka lata ale Red. Salva to chyba spać po nocach nie
        może i dezień zaczyna od wizyty u psychoterapeuty albo od kontaktu z lekarzem
        dyżurnym szpitala w Morawicy! Krew go zalewa, że nie może "kąsać" i "szczypać"
        ostrowieckiego futbolu bo czasy gdy w "Koronie" działo się lepiej niż u nas już
        bezpowrotnie minęły!!! "KORONIARZE!H..J WAM W TWARZE!!!! KSZO!KSZO!
        OSTROWIEC!!! PIERWSZA LIGA! PIERWSZA LIGA! OSTROWIEC!!! SZCUNEK DLA LECHA! LECH!
        LECH!KOLEJORZ!!!
        Ps. Najlepsze Koronki są wyrabiane w KOniakowie. Stare baby robią tam zajebiste
        koronki szydełkiem! Hehehehe!!!!!
        • Gość: pawel.MKS Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 80.48.119.* 05.02.04, 10:28
          kso legło w gruzach a ta wasz historyczna nazwa oznaczała KLUB SPEDELONYCH
          ZASRANYCH OSZOŁOMÓW!!!
          VIVA STASIAK
          VIVA CELSA
          • Gość: Olo Stasiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:07
            Nie cierpicie Salvy, ponieważ pisze prawdę, która wam nie na rękę. Że
            krytykował już nie istniejący klub KSZO, to możecie mu podziękować-chciał
            obronić wam zespół przed likwidacją. Podziękujcie wspaniałym prezesom, na 75-
            lecie likwidacja klubu, brawo!!! Teraz macie jakiś Stasiak Celsa, szykujcie
            forsę na węgiel, który będziecie kupować od Stasiaka. Padnijcie przed tym
            gościem na kolana i proście, aby nie przeniósł klubu do Wąchocka, taką wersję
            słyszałem. Jednego nie rozumiem z tego samego województwa, a taka u was
            zaciekłość-macie kompleks Kolportera-radzę wizytę u psychologa.
            • Gość: jac Re: Stasiaki IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:16
              Nie płacz kielecki psie! Nie płacz bo szkoda łez!
              Nie płacz kielecki psie!!!
              Bo w 3 lidze nie jest źle!!!

HEKO HEKO HEKO!!!
              STAL RZESZÓW STAL RZESZÓW STAL RZESZÓW!!!!
          • Gość: jac Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:12
            Hau Hau Hau!!!
            Ale szczekają kieleckie burki!!!
            A karawana jedzie dalej!!!!
            Kopcie się kiełcoki po 3 ligach.
            W tym roku awansuje Heko i Stal Rzeszów.
    • Gość: wielbiciel Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 212.160.138.* 05.02.04, 14:23
      Zamiast atakować Koronę to skupcie sie raczej Stasiaki-Ostrowczaki-Opoczniaki
      itd itp na tym żebyście nie spadli w tym roku z ligi. Jestem więcej niż pewien,
      że dla Stasiaka nie będzie litości w lidze. Nikt nie lubi takich sztucznych
      zmutowanych tworów jak wasz klub tym bardziej, że niektóre rzeczywiście dobre
      drużyny (np. Cracovia) straciły na tym liftingu ostrowieckiego staruszka i wam
      tego nie darują. Nawet chwilowy zastrzyk kaski nic tu może nie pomóc.
      • Gość: zzy Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 05.02.04, 15:04
        Pewnie tak samo jak nie lubią Pogoni ( dawniej Piotrkowi) która jest teraz
        liderem II ligi ( kibice korony raczej nie orientują się w sytuacji klubów z
        wyższych lig niż trzecia). Ktoś pisał o kompleksie?? A i owszem. Kielce nie za
        zbytnio mogły zaakceptowac, że w Ostrowcu byli lepsi w kopaniu piłki niz w
        Kielcach i dlatego obecnie połowa drużyny Korlportera to byli piłkarze KSZO.I
        to sa fakty.
      • Gość: jac Wara IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.02.04, 22:19
        Wara kmieciom od karczmy gdy rycerze ucztują!!!

Co tu robi plebs z Kielc?
        Won ! Państwo się bawi z okazji zmartwychwstania KSZO!
        Won!
        • Gość: pawel.MKS Re: Wara IP: 80.48.119.* 06.02.04, 00:07
          To wy wypad z tego forum wiejskie chłopki-roztropki. Na waszym nic się nie
          dzieje bo kto by tam zaglądał na zapiździłe wiejskie forum łostrowca.
    • Gość: wiesiek Re: Uroczysta prezentacja Stasiaka KSZO Celsa Ost IP: 80.48.247.* 06.02.04, 19:40
      mieszkancy ostrowca św. z czego ey sie tak cieszycie z oszusta Stasiaka
      to jest uczen Ptaka TYLKO Z DUZĄ ROZNICĄ Ptak to ma glowe do interesu a
      stasiak to jest czysty chlopina - a niezbadany jest mózg chlopa znam go
      osobiscie to jest ten co nie umie pisac a dobrze liczy ( do siebie ) jest
      mi bardzo dziwnie ze akurat Stasiak w Ostrowcu znam faceta ktory jest kims
      w piłce to pan tadeusz dąbrowski - z nim wejsć w kontakt to jest frajda to
      uczciwy ambitny i sportowiec a stasiak jemu chodzi tylko o wegiel ludzie w
      ostrowcu jestem z radomska i pamietam mecze z waszą druzyną to byl futbol
      pomyslcie co zrobił w opocznie to jest czysty cham z tym ze bardzo zaborczy
      powiem wam co dzieje sie w radomsku kibice pamietajcie ze stasiak jest
      tym wybawcą szykujcie juz zaplecze bo jego dni u was nie bedą zbyt dlugie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka