kubus2003 20.01.10, 08:43 Poszukuję dobrego architekta z Kielc, czy możecie kogoś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Architekt Cecuła IP: 83.1.89.* 20.01.10, 08:54 Pan Marek Cecuła. Kontakt - najlepiej przez pana prezydenta Lubawskiego, wtedy nie odmówi i da się ubłagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i... Re: Architekt Cecuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 12:06 Pan dyrektor planowania, jego wizje są powalające o koncepcję należy poprosić naczelnego, efekt murowany, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Architekt Cecuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 08:05 ale śmieszne............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Architekt Cecuła IP: *.chello.pl 21.01.10, 13:52 to sa wyzyny intelektu forumowiczow z gw. gorzej niz ci gimnazjalisci co bazgraja po autobusie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Architekt Cecuła IP: 83.1.89.* 21.01.10, 23:10 Wybacz, ale nazwiska pana Cecuły nie będę pisał na drzwiach toalety publicznej, choć mógłbm, bo znam pewien biały obiekcik przy ul. Planty blisko mostu nad Silnicą. Nie będę pisał nie dlatego, że ironizujesz z naszego - wiernych forumowiczów "Gazety Wyborczy" - intelektu, ale dlatego, że nigdy nie udało mi się odnaleźć wejścia do tego obiekciku, mimo że odczuwałem taką potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adornek Re: Architekt Cecuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 14:28 Jakub to ekspert od wszelakiej wiedzy !Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gainek Re: Architekt Cecuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 18:02 no cóż,jeno śmiech pozostał! Sarp tam szukać lub u sąsiada co pobudował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Architekt IP: 109.243.148.* 23.01.10, 09:29 Może spróbuj Jan Różalski lub G2 Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2003 Re: Architekt 25.01.10, 09:45 czy naprawdę nikt nie może pomóc???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Architekt IP: *.dsl.bell.ca 25.01.10, 15:27 ...gdzie dostane orginalne "mercedesa" orurowanie boczne do ML-320 lub ML -350...moze byc uzywane ale w dobrym stanie....mercedes juz nie robi ich a szkoda bo te chromowe rury byly najbardziej udane...pozniejsze wydania juz sa mocno uproszczone i fatalne w wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNWBDZ Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 16:08 kubus2003 napisała: > czy naprawdę nikt nie może pomóc???????? Znam kilku,ale... trzeba napisać o jaki obiekt chodzi -fabryka,przedszkole ,restauracja,domek,na wsi czy w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gainek Re: Architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 20:25 na stronach inwestycji kieleckich,zobacz styl jaki Ci odpowiada,są tam nazwiska projektantów,a w Izbie architektów dostaniesz namiary,najlepiej kieleccy,bo na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNBDZ Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 22:16 Zyta Samborska ul. Wojska Polskiego na przeciw przychodni lok.12, GSM 601 445 252 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:12 Z kieleckimi się nie dogadasz Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2003 Re: Architekt 10.02.10, 07:36 Masz rację. Czy w Kielcach wszyscy architekci zajmują sie tylko dużymi inwestycjami? Ja poszukuję architekta projektu indywidualnego domku jednorodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:49 kubus2003 napisała > Ja poszukuję architekta projektu indywidualnego domku > jednorodzinnego. Podaj swój namiar na email: bonobo@aol.pl Napisz o życzeniach-program,powierzchnia,estetyka(nowoczesna,tradycyjna,oszczędny czy wysokiego standardu. Przyślę zdjęcia realizacji w CK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus2003 Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 13:56 Dlaczego w Kielcach architekci są tak drodzy za projekt 100m(2) domku jednorodzinnego chcą od 10 do 25 tys.zł netto a np architekci z Katowic,Wrocławaia, Poznania czy okolic Kielc od 4 do 6 tys. Czy są aż tak dobrzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 14:04 Może lepiej skorzystać z gotowego projektu, można nanosić swoje poprawki przy aprobacie architekta. To kosztuje znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisja przetargow Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 16:42 Ogłasza sie PRZETARG Wymagająca inwestorka z Kielc łaskawie wynajmie: -najlepszego,najtańszego i najszybszego architekta, który udzieli dodatkowo zniżki. Płatne ratami, po wybudowaniu, w miarę mozliwości. Deweloperzy sprzedają klatki mieszkalne w szuflandiach po 4000 do 4500 zł za m kw. Koszt całego projektu domu warty więc jest od dwoch do pięciu m kw. szuflandii. Skąpstwo inwestorów wyłazi jak słoma z butów! Skutkiem jest potworny krajobraz Polski. Zamiast inwestycji w dobry projekt kupuje sie płaskie telewizory i stawia je w potworkach mieszkalnych wybudowanych na całe zycie. Płaski tv- ołtarz kultury inwestora. Róbta co chceta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus2003 Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 07:31 Panie bonobo architekcie. Czy został Pan przezemnie obrażony w jakiś sposób,że odrazu Pan atakuje i obraża, każdy ma prawo decydować co chce kupic i za ile i dlaczego ma przepłacać . Dlaczego się Pan nie przedstawi tylko atakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
konar888 Projektant 03.07.14, 08:00 Proponuje własne usługi projektowe w cenach niższych niż opisane powyżej. www.kuza-projekt.pl/ . Zapraszam do kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gąbek Re: Projektant IP: 46.215.31.* 21.11.14, 18:19 Niższe ale jaka jakość tych projektów? Ja wolę stawiać na sprawdzonych projektantów jak np achitetto.pl. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Są niezawodni i napewno skorzystam z ich usług ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
konar888 Re: Projektant 23.12.14, 09:08 Biuro projektowe zwolnione z podatku VAT kusi ceną. Wizytówką biura są również liczne realizacje. Setki realizacji z powiatu kieleckiego poniżej. www.kuza-projekt.pl/projekty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Projektant IP: *.free.aero2.net.pl 20.06.15, 12:21 Przed wyborem biura projektowego / Architekta, proszę sprawdzić czy osoba która zajmie się projektem budynku, posiada uprawnienia w postaci decyzji i jest członkiem izby architektów. -> swietokrzyska.iarp.pl/?page_id=16 Odpowiedz Link Zgłoś
kob767 Architekt 23.09.14, 16:36 Proszę uważać na "pseudo" architekta Grzegorza Zielińskiego, szkoda czau oraz pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: Architekt IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 00:12 Ździsław Wiek z ul. Zagórskiej, drogi ale najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baobab Re: Architekt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.17, 13:18 Uwazac nalezy rowniez na p. Rozwadowskiego Adama, mydli oczy i jest nierzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATKprojekty.PL Re: Architekt IP: *.free.aero2.net.pl 20.06.15, 12:29 Przed wyborem biura projektowego / Architekta, proszę sprawdzić czy osoba która zajmie się projektem budynku, posiada uprawnienia budowlane i jest członkiem izby architektów, można sprawdzić samemu na stronie izby swietokrzyskiej -> swietokrzyska.iarp.pl/?page_id=16 Odpowiedz Link Zgłoś
konar888 Re: Architekt 04.12.15, 08:38 Architekt Konrad Kałuża - 509 169 923 (Biuro w Kielcach) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela.korus Re: Architekt 04.09.17, 22:29 Serdecznie polecam dwie sympatyczne projektantki z KAZA Interior Design designkaza.com Kielce ul. Klonowa 40a/6 info@designkaza.com pani Eliza Wojtasiewicz +48 502 565 809 oraz pani Katarzyna Olejarz +48 515 154 466 Odpowiedz Link Zgłoś
ania_234 Re: Architekt 09.01.18, 13:54 Ja mogę polecić architektów ogrodów: www.gardenfactory.pl/oferta/ogrodzenia-z-kamienia/ , sprawdzeni i solidni. Zbudowali mi ogrodzenie z kamienia wokół ogrodu, altanę i plac zabaw dla dzieci. Doradzili także w kwestii roślin, które chorowały. Ja jestem bardzo zadowolona z tej współpracy :) Odpowiedz Link Zgłoś