Dodaj do ulubionych

Przestrzegam przed tą stomatolog!!!

01.02.10, 16:37
Jak w temacie!Ta pani "leczy"czyt.psuje zęby w Moskorzewie.Jeśli
ktoś przypadkiem zauważy na drzwiach lek.stom.A.Rutczyńska,radzę się
zastanowić,zanim wyjdzie się wkurzonym do granic możliwości.Pani
leczy starymi metodami sprzed PRL-u dla niej lampa
światłoutwardzalna to nieziemski wynalazek!Potrafi zniszczyć
zęba,zedrzeć szkliwo!Nawet nie pozwoli spojrzeć po wstaniu z fotela
w lusterko!Bo i po co patrzeć!Mruk,nie skonsultuje niczego z
pacjentem!Że też w dzisiejszych czasach takich ludzi się zatrudnia!
Ale z braku laku...Przestrzegam!

Przestrzegam przed tą stomatolog!!! - anette_2 01.02.10, 16:33
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Przestrzegam przed tą stomatolog!!! IP: *.chello.pl 01.02.10, 17:10
      Ale skoro podałaś nazwisko pani doktor to należało też podać swoje
      dane! Tak to jest paskudny donos.
    • Gość: abc Re: Przestrzegam przed tą stomatolog!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.10, 18:11
      Paskudnie,to jest niszczyć zęby ludziom i być pseudolekarzem!
    • waszahanusia Re: Przestrzegam przed tą stomatolog!!! 01.02.10, 20:32
      jaki donos? Po to jest forum, zeby unikac takich konowałów.
      • Gość: Aleksandra może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatologów? IP: *.kielce.vectranet.pl 25.02.10, 18:52
        Może byśmy tutaj uruchomili specjalny wątek na temat dobrych i złych stomatologów w Kielcach? Ja sama nie wiem do kogo się wybrać. Chętnie bym przeczytała jakie są doświadczenia innych pacjentów?
        • Gość: magda Re: może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 19:05
          polecam dr Poniewierską :)
          • waszahanusia Re: może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatolog 25.02.10, 20:01
            Pewnka dr POniewierska jest super dentysta!!!! Leczy moje zeby od 15
            lat chyba
            • mmiastowy Re: może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatolog 25.02.10, 20:15
              Gdzie przyjmuje? Jestem zdania, że trzeba popierać fachowców. I pisać o naszych
              oświadczeniach. Dentystycznych też:).
              • Gość: czarna_artmag Re: może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatolog IP: *.chello.pl 25.02.10, 22:49
                Poszukuje stomatologa, który specjalizuje sie w koronach porcelanowych
                Proszę o namiary oraz o ewentualnie o podanie ceny za jeden punkt (
                korona pełnoceramiczna)
                Z góry dziękuje

• Gość: ja Re: może byśmy tu uruchomili wątek n/t stomatolog IP: *.kielce.vectranet.pl 04.05.10, 19:21
              nie polecam placówki MOTOMED na ul. Zagnańskiej 84b
              po pierwsze niemiła rejestracja! a dwóch dentystów którzy mnie
              przyjmowali? też nie mogę powiedzieć, że przyciągają pacjentów swoim
              profesjonalizmem.
        • Gość: rossi Edyta Fedczyna IP: 81.219.188.* 26.02.10, 21:36
          Polecam E.Fedczynę!Anioł nie człowiek,a w dodatku bardzo dokładna-leczę u niej
          zęby od 12lat i nigdy nie wypadła mi plomba.Leczy zarówno dorosłych jak i dzieci.
          Odradzam Joannę Zemlik-pseudodentystka i to niby dziecięca.Chyba rozminęła się z
          powołaniem.
          Odradzam też Ewę Wenus,Grażynę Mazurkiewicz,Niziurskiego,Annę Bezę.Wszystkich
          sprawdziłam na własnych zębach;-(
          Warto też czytać rankingi lekarzy(np.znany lekarz),bo te opinie się sprawdzają.
          • Gość: ; Re: Edyta Fedczyna IP: *.kielce.vectranet.pl 04.05.10, 19:13
            nic nie zrobiła dziecku a 20 zł za 3 minutową wizytę to czemu nie?
          • Gość: gość Re: Edyta Fedczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:56
            Ja też chodzę do dr Fedczyny i bardzo jestem z niej zadowolona.Jest dokładna,delikatna i zna się na rzeczy.A i ceny są w miarę przystępne.
    • Gość: do rodziców Re: Przestrzegam przed tą stomatolog!!! IP: *.kielce.vectranet.pl 04.05.10, 19:15
      stanowczo nie polecam dr zemlik!!! przyjmuje na ul. prostej w kielcach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka