opolak 13.02.10, 17:31 Witam serdecznie Pomóżcie mi znaleźć restaurację dla 50-ciu osób - wycieczka i po drodze konieczność zjedzenia obiadu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narciarz-only Chęciny 13.02.10, 20:55 W naszej gminie jest Zajazd dokładnie Zajazd pod Srebrną Górką. www.zajazd-checiny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: Chęciny 14.02.10, 10:53 Pod jaką górką? Zajazd pod Srebrną Górą. www.zajazd-checiny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
narciarz-only Re: Restauracja w okolicy lub w Miedzianej Górze 14.02.10, 16:37 wiadomo o co chodziło tylko napisałem "zdrobniale" ;D Podałem stronę więc by nie było problemu Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Re: Restauracja w okolicy lub w Miedzianej Górze 14.02.10, 17:12 Dziękuję za Srebrną Górę, a czy bliżej Miedzianej Góry jest jakiś zajazd? Odpowiedz Link Zgłoś
eg_rd_rt_mz_ak Re: Restauracja w okolicy lub w Miedzianej Górze 20.02.10, 01:53 W Chęcinach polecam Restauracje pod zamkiem. Tanio i bardzo dobre jedzenie. Bliżej miedzianej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
j.t.kirk Re: Restauracja w okolicy lub w Miedzianej Górze 20.02.10, 13:16 W Gdańsku polecam Pod Dzikiem. Drogo i nie dobre jedzenie. Bliżej miedzianej nie znam ... A tak serio, to po co o tym piszesz jak pytanie zostało jasno sprecyzowane, że chodzi o coś bliżej Miedzianej Góry niż Chęciny. Zajmij się lepiej odpowiadaniem na zarzuty z innego tematu a nie pisz nic nie wnoszących postów. Odpowiedz Link Zgłoś