j.t.kirk
15.02.10, 14:51
Witam.
Zapewne wszyscy korzystający z internetu i udzielający się na tym forum co jakiś czas zaglądają na stronę Naszej Gminy. Ale czy wszyscy którzy ją odwiedzają są zadowoleni z tego co jest na niej prezentowane?
O wiadomościach i informacjach pojawiających się z opóźnieniem chyba pisać nie muszę bo mam nadzieję, że każdy je zauważył. Dla pewności przypomnę, że chodzi o np. wpisy informujące o jakiejś imprezie/wydarzeniu które miało miejsce ponad 2 tygodnie przed datą zamieszczenia wpisu. No ale ja nie o tym chciałem, chociaż to też jest według mnie wielki minus dla administracji strony.
W ubiegły czwartek napisałem do administracji za pomocą formularza znajdującego się na stronie taką wiadomość:
"Witam, mam uwagę co do wpisu z dnia 11. lutego. Na tej stronie nie raz pojawiały się już kiepskie i słabo przygotowane plakaty promujące daną imprezę ale ten, to jest już przesada, wygląda jakby przygotowało go dziecko z podstawówki na zajęciach informatyki w Paint'cie. Przecież to jest strona Naszej Gminy. Reprezentuje Nas w pewien sposób a tu takie 'dziadostwo' się wrzuca?"
Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi a grafika prezentująca to wydarzenie nie została zmieniona. Proszę spojrzeć na wspomniany plakat i odpowiedzieć - czy naprawdę nie stać Nas na coś więcej? Czy podobają Wam się tak przygotowane, na szybkiego plakaty?
I proszę nie pisać, że się czepiam byle się przyczepić tylko spojrzeć obiektywnie na ten plakat. Rozumiem, że nie każdy jest grafikiem ale ludzie, dajcie spokój. Jak się ma coś zrobić źle to lepiej się za to nie zabierać i dać bez plakatu albo dać do zrobienia takie rzeczy osobom, które wiedzą jak się za to zabrać.