watpo 16.02.10, 18:23 Kim trzeba być, aby bezkarnie prowadzić samochód pod wpływem alkoholu? WÓJT,PAN I PLEBAN KRĘCĄ LODY !!!!! KLERYKÓW WITA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozdrawiam.redaktora.ziemowita Policja 16.02.10, 18:33 Smitne jest to, że Policja nawet nagany nie udzieliła swojemu pracownikowi. spadł na 4 łapy na emeryturkę 40 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:44 zeby bylo fajniej staroste nie skazali za przestepstwo ktorego sie dopuscil a za WYKROCZENIE - i oczywicie moze dalej byc starosta - nie jest przeciez przestepca sad tym razem nie podkreskal - zeby nie rozbawic nas do lez - ze prawo w Polsce jest jednakowe dla wszystkich w Polsce jak sie jest starosta to mozna jechac samochodem nawalony jak helikopter, powiediec ze to wszystko przez syropem i zamknac sie z komendntem policji - czyli mataczyc , mataczyc, mataczyc no ii koniecznie do sadu w Busku - tam juz tylko wykroczenie Polska Panstwem Prawa - drzyjcie gapowicze, babki z jagodami na rynku Rysie Zbychy Mira pisza ustawy Uhahhahahah Ojczyzna nasza kochana = mlody owsik do starego owsika - tato czy my musimy tutaj mieszkac, brudno, ciemno i smierdzi - aAlez synu to jest NASZA ojczyzna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Policja 16.02.10, 19:13 niskie wyroki to jest wlasnie waluta wladzy tak jak nie widzial nikt zeby ksiadz stal w kolejce do lekarza - widzial ktos nie widc tez redktorow gazety jakiejkolwiek w kolejce - po prostu zdarza sie tak - ze ktos rezygnuje i natychmiast szczesliwym zbiegiem okolicznosci wpada w to ksiadz , dziennikarz itd - czyli to co wam serwuja to jest JEDNO WIELKIE KLAMSTWO I OSZUSTWO Demokrcja w wydaniu HOLOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Policja IP: 77.223.220.* 16.02.10, 20:42 Niestety, demokracja jest dla tych, którzy są w systemie. Pozostali to pionki, które służą do budowania mistyfikacji.A czego można było się spodziewać po tzw.obaleniu komunizmu ? że z totalitaryzmu przeskoczymy do kraju o rozwiniętej demokracji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotczik A mnie jest go szkoda IP: *.folwark-samochodowy.pl 18.02.10, 09:28 ten gościu, to na prawde jest w porządku. Znakomity skoczek spadochronowy, wiele razy pomagał w ekstremalnych warunkach innym skoczkom. Co do tej wpadki, to powiedzcie mi co zrobilibyście gdyby Wasz szef (nawet i po kielichu) przyszedł do Was i zawezwał do ochrony? Skąd inąd własnej, czteroliterowej tylniej części ciała. Nie wiem ilu z Was odmówiłoby. Nie bronię go, jest mi go jednak szkoda. A na chleb każdy musi zarabiać. Winnym jest tu przede wszystkim PeeSeLowski starosta, któremu jego matka-partia nie pozwoli krzywdy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś