Dodaj do ulubionych

szukam kochanki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:13
szukam kochanki do 22 lat, najlepiej od zaraz
Obserwuj wątek
    • Gość: hey Re: szukam kochanki IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 14.02.04, 12:32
      poszukaj celinki w Morawicy
      • Gość: ksenia Re: szukam kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 19:53
        Trochę starsza. Wyjechała do Poznania
    • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 15.02.04, 16:41
      szkoda... ja mam 23:(((
      • Gość: johny Re: szukam kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:25
        no jak jesteś z drugiej połowy roku to niech juz będzie :)
        • Gość: (na)lesnik Re: szukam kochanki IP: 213.241.75.* 16.02.04, 10:38
          kochanki to se poszukajw Hawanie
          • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 16.02.04, 11:44
            hehe! masz całkowitą rację- w Havanie pełno jest takich jednorazowych
            kociaków:)))
    • Gość: mlody Re: szukam kochanki IP: *.kielce.net.pl 16.02.04, 14:39
      Skoro od 22 lat szukasz kochanki to szukaj sobie jeszcze przez kilka lat.
      Wówczas Alzheimer ci pomoze ukonczyc poszukiwania.
      • Gość: (na)lesnik Re: szukam kochanki IP: 213.241.75.* 16.02.04, 15:07
        ojjojo wtedy to on bedzie podrywał młode pielegniarki jak mu beda papke z ust
        czyscic
    • Gość: ja_piękna Re: szukam kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:02
      ja mam 24 latka i powinieneś być bardziej mną zainteresowany, bo znam wiecej
      sztuczek w seksie niż te do 22 lat.
      • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.02.04, 12:04
        Jak sztuczki to ja chetnie!!!Co Ty na to?
        • Gość: (na)lesnik Re: szukam kochanki IP: 213.241.75.* 17.02.04, 12:24
          i pewnie masz na imie EWA
      • Gość: mlody Re: szukam kochanki IP: *.kielce.net.pl 17.02.04, 12:33
        Jestem zainteresowany. Razem moglibysmy "powymieniac doswiadczenia"
      • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 17.02.04, 13:23
        to co chłopcy?? nie wolelibyście bardziej doświadczonych kobiet?? takie młode
        kociaki mają jeden atut- wiek... a my....:)))
        • Gość: mlody Re: szukam kochanki IP: *.kielce.net.pl 17.02.04, 13:31
          >to co chłopcy?? nie wolelibyście bardziej doświadczonych kobiet?? takie młode
          >kociaki mają jeden atut- wiek... a my....:)))

A Wy umiejetnosci i zaangazowanie - a to jest znacznie cenniejsze!!!
        • Gość: On Re: szukam kochanki IP: *.pl / *.ns.net.pl 17.02.04, 14:07
          To zalerzy jak dobrze jesteś "doświadczona" i w czym ?
          Pozdrawiam
          • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 17.02.04, 15:23
            no wiesz... w wielu sprawach jestem "doświadczona". długo by wymieniać:)))
            • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.02.04, 17:16
              No dobra, dobra ale ja tu zlożylem propozycje i co? Pewnie teraz się wymigasz!
              Protestuje!!!
              • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 18.02.04, 11:07
                pamietam ze złożyłeś propozycję:) i wcale sie nie wymiguję, chciałabym się
                tylko dowiedzieć jakie sztuczki Cię interesują?? więc??
                • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 11:35
                  Sztuczki to ja lubię zupełnie wszystkie, byle działały i magią pachniały!
                  Umówmy się, że trochę tajemnicy warto zachować! To będzie taka NASZA słodka
                  tajemnica! Hm! Teraz tylko musimy się jakoś skontaktować!
                  A jak? To właśnie może być ta pierwsza sztuczka! Ciekaw jestem co wymyślisz!!!!
                  • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 18.02.04, 13:42
                    to może zastosuję bardzo prostą sztuczkę- tzw. randkę w ciemno:) moze jutro? w
                    Tunelu? np. o 21? zobaczymy, czy magia też przyjdzie na to spotkanie...
                    • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 16:43
                      Całkiem kusząca propozycja!W zasadzie dlaczego nie!Tyle że jutro mam wieczór
                      już lekko zajęty,niestety zawód, który wykonuje nie ma wogóle poczucia czasu,
                      chociaż tyle że ma poczucie humoru!A może jakiś czacik?Dziś?Jaki?Kiedy?I
                      dlaczego przed 19.30!!!
                      • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 18.02.04, 17:50
                        oki:) dziś. a może masz gg??
                        • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 17:59
                          Jestem teraz na onecie!
                          • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 18:58
                            No gdzie jesteś?Juz sie nie moge doczekac!!!!
                            • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 18.02.04, 21:58
                              soorki ogromne- miałam przerwe w necie:( a tak chciałam...
                              • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.02.04, 07:23
                                To moze dzis sie uda, trzeba czasem wierzyc w cuda!
                                • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 19.02.04, 14:41
                                  pewnie! cuda się zdarzają...rzadko, ale jednak:)
                                  • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.02.04, 15:33
                                    To może jednak gg ale jak mam Cię tam znaleźć?
                                    • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 08:35
                                      podaj mi swój numer gg
                                      • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.02.04, 10:15
                                        hm. 2079026 czekam!
                                        • Gość: johny Re: szukam kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:32
                                          jak wam coś razem wyjdzie to liczę na prowizję z zawartej znajomości, chyba się
                                          dogadamy, jak myslisz "ona".Jednocześnie oświadczam, że towar dotknięty uważa
                                          się za używany i żadnych reklamacji nie przyjmuje.
                                          • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 14:47
                                            a jakiej prowizji oczekujesz?? i co masz na myśli mówiąć "towar używany"??:)
                                        • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 20:26
                                          hmmm... a jednak sie nie odzywasz:(
                                        • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 20:28
                                          a moze nie dostałeś wiadomości?
                                        • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 20:30
                                          a moze nie dostałeś mojej wiadomości?
                                          • Gość: ops Re: szukam kochanki IP: *.kielce.msk.pl 20.02.04, 20:42
                                            nie gadaj z nim
                                            widac z ostatnich postow, ze sie przestraszyl
                                            albo żona mu zabroniła

pomyślności

ops
                                            • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.pl 20.02.04, 20:54
                                              hehe:) może i masz rację:)
                                              pozdrawiam
                                              • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.02.04, 13:14
                                                Ale ja nie dostalem żadnej wiadomości! Żona? Ja nie mam żony! A bać też raczej
                                                sie nie mam czego! Pozdrawiam i nadal czekam!!!!
                                              • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.02.04, 14:31
                                        • Gość: Olka Re: szukam kochanki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 09:25
                                          No nie. O co tu chodzi? To jest tel. mojego starego. Pieprzony gawędziarz,
                                          siedzi tylko w internecie, pracy nierób nie szuka tylko sexparty z jakąś szmatą
                                          sobie urządził. Ja ci dam suko jedna, wibrator sobie kup zdziro.
                                          • Gość: Obserwator Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 09:40
                                            Oj! Ola, Ola jak mi Cię żal!!!
                                            • Gość: agassi Re: szukam kochanki IP: *.pl 23.02.04, 12:45
                                              no -biedna kobitkaz tej Oli- hehe :) po co "onej" wibrator- jak ma
                                              zagwarantowany "żywy" ponoć od twojego men'a:))
                                          • Gość: qwerty Re: szukam kochanki IP: *.kielce.net.pl 23.02.04, 15:28
                                            Moze Cie Olu pocieszyc?
                                            • Gość: Orzeszek Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 16:18
                                              Ola fajny z Ciebie chłop!
                                              • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 16:22
                                                Gdzie znikneła moja ukochana? Czy ktoś ją widziła, słyszał albo coś? Już mnie
                                                chyba nie chce! Te kobiety najpierw rozkochają a potem zostawią samego jak
                                                palec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                                                • Gość: ona Re: szukam kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:23
                                                  już jestem, nie było mnie bo mnie stary strasznie sprawdzał
                                                  • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.pl 23.02.04, 19:27
                                                    skąd ja to znam- mnie żonka atakami zazdrości życie uprzykrza
                                                  • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 19:29
                                                    prosze sie nie podszywac zreszta widac ze nie jest wyslany post z tego samego
                                                    lacza
                                                  • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 19:28
                                                    czekam na gg
                                                  • Gość: Martin Re: szukam kochanki IP: *.pl 23.02.04, 19:30
                                                    skąd ja to znam! mnie żona życie zatruwa atakami zazdrości !!! To jak maleńka??
    • Gość: alfons Re: szukam kochanki IP: *.fly.pl 17.02.04, 19:55
      chce wam sie wyszumieć? to idźcie do burdelu. A wy panienki już nie róbcie
      szumu na necie bo tak to nie am sensu :) bez popisów
      • Gość: zatroskany Re: szukam kochanki IP: *.pl / *.ns.net.pl 18.02.04, 21:58
        Jestem bardzo zatroskany, że:
        ">Gość: johny pisze 14.02.2004 o godz 12:13
        >szukam kochanki do 22 lat, najlepiej od zaraz"
        więc proponuję abyś "johny" nie szukał lecz
        WZIĄŁ SPRAWĘ W SWOJE RĘCE.
        Tak będzie lepiej dla Ciebie i dla innych (Tych ewentualnie znalezionych)
        pozdrwiam

• Gość: hanka Re: szukam kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 17:48
      ja też
    • Gość: Michal Re: szukam kochanki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 21:37
      Sproboj tutaj: www.randka.logogo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka